Mommyhouse.nl

Informatieve mama- en lifestyleblog

5 Must-have gadgets voor kinderen in 2018

Er zijn voor kinderen zoveel gadgets te krijgen, dat je soms niet meer weet welke je precies moet kopen. Hieronder staan de 5 leukste gadgets voor kinderen, in willekeurige volgorde, zodat je zelf kunt kiezen welke het meest geschikt is voor jouw kind.

Drones

Tegenwoordig zijn er drones in alle prijsklassen, of je nu een drone van 2 tientjes wilt of eentje van honderden euro’s. Voor kinderen is dit een ideaal cadeau, omdat ze er veel plezier van hebben en met de drone moeten leren vliegen. Zelfs de goedkope drones komen vaak met een camera, waardoor je op je smartphone door de camera mee kunt kijken. Het is wel slim om voor kinderen wat reserveonderdelen te bestellen, voor het geval één van de wieken kapot gaat. Omdat kinderen in het begin nog tegen objecten aanvliegen, is het slim een bescherming voor de wieken te bestellen. Dit is een plastic rand welke rond de wieken zit, vlieg je hiermee tegen de meer, dan zullen dus niet meteen de wieken krom zijn.

Kindertablet

Voor de jongere kinderen zal een echte tablet nog wat te moeilijk zijn. Gelukkig is er een ruime keuze aan kindertablets. Deze tablets zijn geschikt voor kinderen doordat er al spelletjes op niveau op staan, en de iconen groter zijn. Ook kun je er niet zomaar mee het internet op, wat voor kleine kinderen nog een risico is. Veel normale tablets hebben ook een kinderstand, waardoor de tablet beperkingen krijgt voor kinderen. Stel je de kinderstand in, dan kun je functionaliteiten beperken, waardoor alleen jij als ouder deze kan uitvoeren door het invoeren van een wachtwoord. Ideaal dus als je al een tablet hebt liggen, zodat de kinderen deze kunnen gebruiken. Op internet kun je vinden of jouw tablet ook een kinderstand heeft.

Hoverboard (aanrader)

Misschien wel de bekendste gadget in deze lijst is het hoverboard, sinds een paar jaar kun je niet door een woonwijk lopen zonder een hoverboard te zien. Een hoverboard bestaat uit 2 wielen met daartussen een plaat om op te staan. Je stuurt de hoverboard door je gewicht in de gewenste richting te bewegen, zo kun je door iets voorover te hangen vooruit gaan. Door je gewicht naar links of rechts te verplaatsen, draait de hoverboard, verplaats je al je gewicht naar rechts dan zal je dus rondjes draaien.

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is inmiddels alweer een tijdje uit, en daardoor een stuk goedkoper dan vlak na de lancering. Kinderen zullen zich honderden uren kunnen vermaken met deze gadget. De Nintendo Switch is een soort tablet met bijgeleverde controller. Je kunt de Nintendo Switch aansluiten op de televisie, of meenemen voor onderweg. Daardoor is het een ideale gadget om zowel mee te nemen op lange reizen, als thuis te gebruiken als console.

Begin dit jaar schreef de Telegraaf nog een artikel over ‘De nieuwste gadgets voor 2018: top of flop?’

Smartwatch (voor kinderen)

Je ziet steeds meer mensen met smartwatches lopen, maar er zijn nu ook smartwatches voor kinderen. Deze smartwatches hebben, net als de kinder tablet, beperke functionaliteiten. Daarnaast heeft ook de smartwatch grotere iconen en een simpelere interface, zodat kinderen deze makkelijker kunnen bedienen. Met de meeste smartwatches kunnen kinderen foto’s bekijken, geluid opnemen, een video of foto maken en muziek luisteren. Per smartwatch kunnen er ook nog unieke functionaliteiten zijn toegevoegd. Omdat deze smartwatches simpeler zijn dan de varianten voor volwassenen, is de prijs ook een stuk lager. Dit alles maakt het een ideaal cadeau voor kinderen.

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met FietsenopFietsen.nl. In mijn artikelen ben ik altijd oprecht en eerlijk over een bepaald product. De tekst en foto’s zijn geheel eigendom van Mommyhouse.nl en mogen enkel na overleg worden gebruikt.

Tagged:
  • You Might Also Like

    >