Hoe vier je met een baby kerst? Dit is iets wat ik mij vorig jaar ook af vroeg. Mijn zoontje was destijds nog te jong om te snappen waar het allemaal om draaide. Normaal gesproken vieren wij kerst tot laat in de avond met familie. Met een baby erbij gaat dit toch wel anders. Je baby wordt na enige tijd moe en is toe aan een dutje. Dit moet wel mogelijk zijn bij de mensen bij wie je kerst viert. Wij geven je graag tips hoe jij met je baby kerst kunt vieren.

Baby kerst: scoor leuke kerstoutfit

Het is erg leuk om voor je baby een leuk kerstpakje te kopen voor kerst. Er zijn ontzettend veel leuke en schattige pakjes waar je onder andere online uit kunt kiezen. Een leuke outfit voor kerst zorgt ervoor dat er een kerstgevoel ontstaat. Het is ook erg leuk om je baby met de kerstoutfit mooi op de foto te zetten. Een hele leuke herinnering voor later!

Zorg voor een goede voorbereiding

Het is aan te raden om te zorgen voor een goede voorbereiding. Als je bij familie met je baby kerst gaat vieren is het aan te raden om alle benodigdheden voor een dutje mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabele outfit (het kerstpakje gaat op een gegeven moment misschien in de weg staan) en aan een uitklapbare logeerbedje. Een babyfoon is ook erg handig. Dan kan je baby gewoon boven slapen terwijl jullie nog heerlijk kerst kunnen vieren samen.

Baby kerst: tijd voor eigen tradities

Met een baby in huis is het tijd om rustig te werken aan eigen gezinstradities. Hoe vier jij kerst het liefst? Wij hebben thuis een gezellige kerstboom opgezet en een kerstknuffel met muziek gehaald voor onze zoon. Mijn zoontje was zeker onder de indruk van alle lampjes en geluidjes.

Hoe vier jij met je baby kerst?

You Might Also Like

>