Als ouder weet je waarschijnlijk wel hoe belangrijk een kwalitatieve drinkbeker voor je kind is. Je wilt namelijk niet constant een plakkende vloer hebben omdat je peuter een spoor van ranja druppels achterlaat in huis vanwege een lekkende beker. Wij mochten de Lagoon kinderbeker van het merk Kambukka proberen. In dit artikel lees je er alles over.

Kambukka: Lagoon Happy Alien

Van Kambukka kregen wij de Lagoon Happy Alien opgestuurd om te reviewen. Toen Matheo de beker zag, was hij gelijk al verliefd op het uiterlijk van de drinkfles. Blauw en rood zijn toevallig zijn lievelingskleuren! De fles is voorzien van een mooie afbeelding van een ufo met een Alien en gele sterretjes. Aan de bovenkant heb je een klepje met mooie stevige siliconen tuit waar je peuter uit kunt drinken. Deze mooie fles heeft een aantal eigenschappen waar ik ontzettend blij mee ben. Deze heb ik natuurlijk voor je ‘getest’, want veel flesjes die beloven lekvrij te zijn, lekken uiteindelijk toch.

fles kambukkafles kambukka

De fles verkleurt niet en kan in de vaatwasser

Dit moest ik natuurlijk uitproberen. Voor dit artikel heb ik de drinkfles ongeveer 12 keer in de vaatwasser mee gewassen. Echt super handig, want op deze manier heb je altijd een hygiënisch gereinigde fles. De fles is na deze acht keer niks veranderd qua materiaal/kleur.

De fles houd geen geuren vast

Ik heb allerlei drinksoorten uitgeprobeerd in deze drinkfles. Ranja, water, thee en vruchtensap. Na elke wasbeurt heb ik geroken of de fles geuren vasthield. Dit was niet het geval! De fles rook in alle gevallen fris en schoon.

Lekvrij

Dat deze fles lekvrij is, heeft Matheo meerdere malen getest. De fles is namelijk op de bank meerdere malen omgevallen. Het resultaat? Geen druppeltje op de bank! Dit vind ik zelf een hele belangrijke eigenschap, en ik weet dat veel ouders het met mij eens zullen zijn!;)

BPA vrij

Ik ben er erg blij mee dat de fles BPA vrij is. BPA is een chemische stof die vaak verwerkt wordt in producten van plastic. BPA is bijvoorbeeld in Europa verboden in babyflesjes en verpakkingen van voedsel voor baby’s en kinderen tot drie jaar.

Conclusie Kambukka drinkfles

Na ontzettend veel kinderbekers te hebben geprobeerd, is er dan eindelijk een kinderbeker waar ik tevreden over ben. Deze Kambukka drinkfles heeft eigenschappen waar ik ontzettend blij mee ben. Matheo kan er heerlijk veilig uit drinken zonder te lekken én ik kan de fles dagelijks wassen in de vaatwasser. De Kambukka Lagoon drinkfles is zeker een goede keuze!

You Might Also Like

>