Maak kennis met de nieuwe Clikk stoel van Stokke

Dat ik een druk huishouden heb, valt niet te ontkennen. Mijn man werkt fulltime, ik werk thuis als contentschrijver en mamablogger en daarnaast willen we natuurlijk ook genoeg aandacht besteden aan onze peuter, het huishouden én ben ik ook nog eens hoogzwanger van ons tweede kindje. Op het zachtst gezegd kun je dus zeker stellen dat wij het druk hebben. Om deze reden ben ik dan ook altijd erg enthousiast als een merk zoals Stokke komt met een product waarmee je veel tijd en moeite kunt besparen in huis. Ik heb al kennis gemaakt met de nieuwe Clikk Stoel van Stokke en ik vind het haast oneerlijk om mijn ervaring met deze super handige en efficiënte kinderstoel niet met jullie te delen. Maak kennis met de nieuwe Clikk Stoel van Stokke!

Stokke stoelencollectie: de Tripp Trapp, de Steps én de Clikk

De meeste mensen denken bij het merk Stokke direct aan de handige kinderstoelen die ze in hun assortiment hebben. Behalve de Tripp Trapp (waar ik al érg enthousiast over ben) en de Steps, introduceren ze nu ook de Clikk. Wat handig is aan de Clikk, is dat je alle benodigde onderdelen kunt vinden in één pakket. Bij de Tripp Trapp en Steps is dit niet zo. De Clikk maakt het op deze manier ontzettend gemakkelijk voor de ouders. In het pakket kun je de moderne kinderstoel vinden, een handige tafelblad en een veiligheidstuigje zodat jouw kind veilig aan tafel kan. De Clikk is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot en met 3 jaar. De stoel is te koop voor €199,-. Als jij de Clikk stoel in huis haalt, dan weet je in ieder geval zeker dat jij de aankomende drie jaar goed zit. Een mooie investering dus!

Deze onderdelen kun je in de doos vinden
stokke kinderstoel
Wauw, handig én stijlvol!

Modern én efficiënt: perfect voor elk interieur en gezin

De Clikk Stoel kun je binnen no time in elkaar zetten zonder gereedschap. In slecht enkele ‘clikken’ kan jouw kind aan tafel! Stokke geeft aan dat je hun Clikk stoel in slechts een minuutje kan opzetten. Wij hebben dit getest en het is mijn man zelfs gelukt om de gehele stoel in slechts 34 seconden op te zetten. Dat is zeker snel te noemen! De Clikk Stoel van Stokke is te koop in vier mooie kleuren: Cloud Grey, Clover Green, Sunny Coral en White. Er is dus altijd een kleur die mooi past bij jouw interieur. Wat ik daarnaast zie als een groot voordeel, is dat je de handige tafelblad gemakkelijk in de vaatwasser kunt zetten. Als moeder die een grote waarde hecht aan hygiëne is dit natuurlijk helemaal top. Ik gebruik mijn vaatwasser dagelijks dus het is fijn om elke dag te kunnen starten met een schoon tafelblad tijdens het ontbijt.

Hoe snel is de Clikk Stoel van Stokke op te zetten?

Kom naar de Negenmaandenbeurs en win

Vanaf 26 februari tot en met 1 maart 2020 is het weer zover: de Negenmaandenbeurs! Op de Negenmaandenbeurs kun je onder andere de leukste outfits voor je baby/kind scoren, gezellig rondkijken en kennis maken met de nieuwste producten. Natuurlijk is Stokke ook aanwezig bij dit event én het is zeker een grote aanrader om de Stokke-stand een bezoekje te brengen. Stokke houdt een winactie met de Clikk Stoel en dat betekent dus dat JIJ kans maakt om de super efficiënte Clikke Stoel van Stokke te winnen.

Hoe maak jij kans?

  1. Bezoek de Stokke-stand op de Negenmaandenbeurs en maak een selfie met de Clikk stoel
  2. Post deze selfie op Instagram met #StokkeClikk
  3. De winnaar van de Clikk stoel zal via de Stokke Facebookpagina bekend worden gemaakt

You Might Also Like

>