Een schitterend figuur met corrigerende ondergoed: voor feestjes óf dagelijks

De feestdagen hebben we inmiddels achter ons kunnen laten en het normale leven keert weer langzaamaan terug. Het resultaat van al dat lekkere eten, heerlijke wijntjes en relaxte filmavonden op de bank zijn nu helaas te zien. Dat fijne jurkje zit nu nét iets te strak en die lovehandles boven je favoriete jeans zijn nu wel heel goed zichtbaar. Dit kun je flink aanpakken met sporten en gezond eten, maar soms heb je net een snellere oplossing nodig. Ook op een feestje gedurende deze maanden wil je er namelijk goed uit zien. De oplossing hiervoor? Corrigerend ondergoed! In dit blogartikel vertel ik je er alles over.

Corrigerende slips

Als je net als mij graag een platte buik wil hebben in een mooie jurk of rok, dan is een corrigerende slip een handige oplossing. Deze shapewear slips zorgen voor een mooi figuur. Bredere heupen worden mooi gecorrigeerd en ook je buik ziet er een stuk platter uit. Ik ben vooral een grote fan van de hoge taille slips die corrigerend werken. Zo worden ook de love handles mooi weggewerkt. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Gladmakende onderrok en onderjurk

Als je dagelijks veel jurkjes draagt, dan is het verstandig om te kiezen voor gladmakende onderkleding. Er zijn bijvoorbeeld gladmakende onderrokken en onderjurken te verkrijgen. Gladmakende onderkleding heeft een verstevigend effect, maar zit toch heerlijk comfortabel. Dit is dus niet enkel voor een feestje, maar prima elke dag te dragen.

Gladmakende onderrok - Level 1, Huidskleur

Een mooi figuur met een corrigerende top of jurk

Een top die corrigerend werkt geeft je lichaam een schitterende silhouet. Dit vind ik persoonlijk erg mooi voor een feestje. De top heeft een verstevigend effect bij de heupen en natuurlijk de buik. Je kunt ook kiezen voor een complete jurk die je lichaam een prachtige zandloper figuur geeft. Dit vind ik goede keuzes bij speciale gelegenheden zoals onder je trouwjurk.

Verstevigende cami top - Level 2, ZwartCorrigerende jurk - Level 3, Huidskleur

In dit blogartikel heb je meer kunnen lezen over corrigerend ondergoed. Op deze manier kun je ook nu genieten van een mooi figuurtje in je favoriete jurk of jeans. Corrigerende ondergoed is een goede keuze voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden zoals een familie fotoshoot of bruiloft is het een geweldige optie waar je voor kunt kiezen. Ik ben zelf een grote fan van de hoge corrigerende slips en ook de corrigerende tops staan geweldig onder een jurkje. Bekijk welke items passen bij jouw figuur zodat je met een éxtra mooi figuur kunt stralen op een verjaardag, bruiloft of gewoon op je werk!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like