Geef gepersonaliseerde sieraden – Moederdagtip

Moederdag komt weer in zicht. Het is niet gemakkelijk om elk jaar een leuk en origineel cadeau te bedenken. Dit jaar kwam er iets heel leuks op mijn pad. Ik maakte namelijk kennis met Kaya Sieraden. Zij hebben een mooie motto waar ik helemaal achter sta: ‘Little things mean a lot’. Kleine momenten hebben vaak een grote betekenis en Kaya Sieraden wil deze momenten vastleggen in de vorm van persoonlijke sieraden. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor Moederdag, dan heb ik een gouden tip! Lees je mee?

Sieraden met een betekenis

De meeste vrouwen vinden het fijn om mooie sieraden te dragen. Sieraden met een bijzondere betekenis zijn nóg leuker om te dragen. Ik denk dat alle moeders het met mij eens zijn dat het fijn is om de initialen van je kind dicht bij je te dragen. Maar hoe kies je de juiste sieraden? Allereerst is het belangrijk om goed te kijken naar de smaak van de ontvanger. Is het een vrouw die houdt van drukke sieraden, dan kun je hier natuurlijk rekening mee houden. Als je te maken hebt met een persoon die normaal weinig sieraden draagt, dan kun je weer beter kiezen voor een simpele sieraad.

Dit is leuk om te geven

Er zijn veel leuke sieraden die je cadeau kunt geven met Moederdag. Ik vertel je graag meer over mijn favorieten van Kaya Sieraden.

Armband met gravure en geboortesteen

Een armband kun je gemakkelijk personaliseren bij Kaya Sieraden door deze te laten graveren. Denk hierbij aan een naam of aan initialen. Deze armband is stijlvol en is gemakkelijk te combineren met andere sieraden. Je hebt bij deze armband zelfs de optie om de achterkant de graveren. Deze armband ontvang je in een luxe doosje en je krijgt er zelfs een poetsdoekje bij zodat de ontvanger nog een hele tijd kan blijven genieten van mooie sieraden. Op de foto zie je de geboortesteen die bij de maand augustus hoort. Een prachtige steen die ik graag bij me draag. Wat ben ik hier blij mee!

Een bijzondere ring

ring graveren

Een ring cadeau geven is bijzonder, maar een ring graveren maakt het extra speciaal. De ontvanger draagt dan namelijk een uniek cadeau waar je ook echt gevoel en waarde in stopt. Deze ring heeft een bedeltje in de vorm van een hart, wat staat dit leuk he? De basis van de ring is 925 Sterling Zilver. De ring ontvang je in een prachtige cadeau doosje, dat is natuurlijk extra leuk om te geven (of te krijgen).

Ketting met initialen

Een ketting staat elke vrouw. Een ketting met de initialen van je kinderen, van jezelf of van een andere dierbare is extra leuk. Voor ons gezin is de ‘M’ erg belangrijk, deze zie je hier dan ook mooi verwerkt in onderstaande ketting. Ik hoef niet per se een ketting die sterk aanwezig is, deze ketting voldoet aan al mijn wensen en staat super mooi!

ketting letter

Veel plezier met geven

Heb jij ook zo’n leuke sieraad gehaald om te geven met Moederdag? Dan kan ik je nu al vertellen dat jij iemand heel blij gaat maken! Kijk even rond op de website en wie weet kom je ook nog wat leuks voor jezelf tegen;)

Mariana Mommyhouse

4 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like