3 handige tips om snel én efficiënt herenkleding te shoppen

Wij vrouwen vinden het heerlijk om uren te zoeken naar een perfecte trui. Mijn man draagt graag mooie kleding, maar hij wil niet al teveel tijd besteden aan het kiezen ervan. Zijn tijd kan hij goed besteden aan leukere dingen is zijn mening. Gelukkig ben ik er dan, want ik vind het geweldig om uren te shoppen, online of in de winkel. Inmiddels weet ik dat het handig is om bepaalde zaken in beeld te brengen zodat je een stuk sneller de juiste kleding kunt kopen. Ik geef je graag drie handige tips die je helpen om snel en gemakkelijk de juiste kleding in huis te halen.

Stijl: wanneer ga je de kleding dragen?

De zoektocht naar een passende herentrui gaat een stuk sneller als je weet in welke stijl je bepaalde herenkleding zoekt. Ben je op zoek naar een trui om te dragen naar je werk of is het juist bedoeld voor in het weekend, lekker casual met sneakers en een jeans? Onderstaande kenmerken kunnen je verder helpen om je stijl te bepalen:

  • Kraag: ga voor een mooie v-hals, een col of juist een capuchon
  • Mouwlengte: mouwloos is casual en lange mouwen zijn wat netter
  • Kleur: ga je voor rustige kleuren of mag je kledingstuk juist opvallen?

Merk: wat heeft je voorkeur?

Als je op zoek bent naar herenkleding, is het goed om in beeld te brengen of er voorkeur is voor een bepaald merk. Sommige merken vallen ruim, andere merken vallen weer wat kleiner. Wij weten thuis precies welke merken goed zitten en welke niet. Mijn man is een liefhebber van merken zoals Tommy Hilfiger, Hugo Boss en Redmond. Vaak zit kleding van deze merken precies goed. Voorbeelden van andere leuke merken zijn Profuomo en Lacoste.

Budget en seizoen

Als je in beeld hebt wat voor stijl je zoekt en welk merk jouw voorkeur heeft, is het daarnaast goed om na te denken over het seizoen waarvoor je kleding nodig hebt en wat je budget hiervoor is. Kleding voor in de winter mag van mijn man gerust van wol zijn, maar voor de herfst, lente en zomer gaat de voorkeur uit naar katoen.

Mijn ervaring

Als je bovenstaande informatie in beeld hebt, kan ik uit ervaring zeggen dat het erg goed werkt om gebruik te maken van de filter. Ik ben nog geen enkele webshops tegengekomen die geen filter heeft en maak hier dan ook altijd dankbaar gebruik van. Dankzij de filters kun je gericht zoeken en is het een stuk gemakkelijker om uiteindelijk iets te vinden dat voldoet aan je wensen. Ik wens je in ieder geval veel succes bij het maken van een keuze!

Deze blog betreft een samenwerking.

Tagged:

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like