Hoe zie ik er als drukke mama toch verzorgd uit?

Wasjes draaien, afwassen, koken en de kinderen helpen met hun huiswerk. Als mama heb je het vaak ontzettend druk. Hierdoor kan het zijn dat jij jezelf een beetje vergeet. Ik heb eens als tip gekregen dat je er altijd voor moet zorgen dat je er verzorgd uitziet, hierdoor zul jij je namelijk ook een stuk beter voelen. Je look wordt vaak bepaald door je outfit, make-up en kapsel. Wij geven je drie handige tips om er als drukke mama toch verzorgd uit te zien.

  • Make-up: maak het jezelf niet te moeilijk

Als je er verzorgd uit wilt zien, hoef jij het jezelf niet moeilijk te maken. Wil je graag make-up dragen? Dan hoef je echt niet per se alle lagen er tip en top op te smeren. Leg een aantal beautyproducten klaar die je gebruikt als je druk bent. Een poedertje, mascara, wat blush en een gekleurde lippenbalsem. Dit is echt voldoende. Het poedertje geeft je een egale huid en de mascara zorgt ervoor dat je een frisse blik krijgt. De blush zal je wat kleur geven en met een gekleurde lippenbalsem sla je twee vliegen in een enkele klap: verzorging en een mooi kleurtje op je lippen. In slechts 5 minuten zie je er met deze vier producten toch verzorgd uit!

  • Kapsel: sta iets eerder op dan de kinderen

Als je iets eerder op staat dan de kinderen heb je even tijd om je haar te verzorgen. Heb je net gedoucht? Föhn je haar droog en stijl of krul het. Het maakt niet uit of je haar los of vast zit om er verzorgd uit te zien. Dit verschilt ook erg per haartype. Het gaat er in ieder geval om dat je even aandacht heb besteedt aan je kapsel. Werk pluisjes weg met haarlak om je kapsel een verzorgde look te geven.

  • Outfit: kies je outfit een dag van te voren

Als je kind huilend wakker wordt en graag ontbijt wilt hebben, heb je niet altijd evenveel tijd om een mooie outfit uit te kiezen. Vaak grijp je naar een bekende combinatie van kledingstukken die je vaak draagt. Als jij je outfit een dag van te voren uitkiest, dan kun je leuke modieuze combinaties maken voor een verzorgde look. Vaak heb je namelijk genoeg leuks in de kast hangen.

Heb jij nog handige tips om er als drukke mama verzorgd uit te zien?

Tagged:
  • You Might Also Like

    >