Overweeg jij horren in huis? Je bent niet de enige. Als het buiten warmer wordt, is het heel prettig om ramen en deuren open te zetten, maar ongewenste insecten buiten te houden door middel van een hor of een hordeur. Gelukkig zijn er tegenwoordig voor draai- kiepramen, schuifdeuren en zelfs dakramen geschikte horren verkrijgbaar. In dit artikel delen we de belangrijkste voordelen van horren. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Geen insecten meer in huis

Laten we direct beginnen met een van de grootste voordelen van een hor in huis. We hebben het al in de inleiding van dit artikel verklapt. Een hor zorgt ervoor dat insecten en vliegen op afstand blijven. Met de zomer in aantocht, kan een hor dus eigenlijk niet ontbreken. Daarbij zorgen horren ook direct voor een aangename temperatuur in huis. Er kan namelijk frisse lucht naar binnen komen.

Inzethorren voor kiepramen

Heb je kiepramen of naar binnen draaiende ramen? Geen probleem, want met een inzethor is er ook voor jouw raam een passende afsluiting mogelijk. Neem maar eens een kijkje op Topjaloezieen.nl. Het is zelfs mogelijk om een inzethor op maat te laten maken. En dankzij het grote kleurenpalet is er altijd wel een inzethor leverbaar die past bij jouw interieurstijl. Daarbij hoeft er geen boorwerk aan te pas komt bij het plaatsen van een inzethor. Je kunt een inzethor namelijk zeer eenvoudig tussen de raamkozijnen klemmen en ook net zo gemakkelijk weer verplaatsen. Kortom, een inzethor zit met één klik op z’n plaats.

Een oplossing voor mensen met hooikoorts

Als je last van hooikoorts hebt, dan kan een hor met fijne structuur uitkomst bieden. Deze speciale horren met extra fijn gaas houden pollen buiten de deur. Hierdoor kun je zorgeloos jouw ramen openzetten en frisse lucht naar binnen laten komen in het pollenseizoen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de pollen in je huis komen. Ideaal, toch?

Mariana Mommyhouse

 

Deze blog is ontstaan door middel van een samenwerking

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like