Snel én gemakkelijk boodschappen doen als ouder: het kan echt!

Gesjouw met zakken vol boodschappen, een huilend kind dat snoep wilt en ontzettend lang in de rij staan? Bij de meeste ouders zal dit zeker bekend in de oren klinken. Ik hoor al een hele tijd van vriendinnen dat ze op drukke momenten hun boodschappen online bestellen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik aan het begin niet zo enthousiast was. Tot ik het een keer ging proberen. Ik had een hele drukke week, druk met werken, met de kinderen en het hele huishouden had ook weer een goede beurt nodig. Tijd om naar de winkel te gaan had ik niet. Dit was voor mij hét moment om even te proberen of dat online boodschappen inderdaad zo ideaal is als ze zeggen.

Mijn eerste ervaring met online boodschappen doen

Ik moet zeggen dat het online boodschappen doen erg vlot ging. Ik kon alles gemakkelijk vinden en snel in mijn digitale winkelwagen plaatsen. Terwijl ik boodschappen deed, zat mijn zoontje heerlijk te spelen met zijn blokjes en auto’s. Op het moment dat ik al mijn boodschappen had verzameld, hoefde ik alleen nog maar te betalen. Geen lange rij voor de kassa, met een enkele klikje was de betaling al gedaan. Wauw, op dit moment kon ik de boodschappen van mijn to do lijst afstrepen terwijl ik hiervoor het huis niet ben uit geweest. Heerlijk!

De voordelen van een boodschappenservice

Als moeder zie ik ontzettend veel voordelen in van online boodschappen. Ik heb ze hieronder even voor je verzameld.

  • Je kunt er veel tijd mee besparen
  • Je hoeft het huis niet uit. Heel erg handig als je ziek bent of thuis zit met een kind
  • Je hoeft niet in de rij te staan
  • Zoeken naar een product? Online heb je het zo gevonden

Ik hoor vaak dat het online boodschappen doen steeds populairder wordt en ik moet toegeven dat dit inderdaad een hele fijne manier is om je boodschappen in huis te halen. Het zijn dezelfde producten die je voor dezelfde prijs in huis kunt halen. En de verzendkosten? Ik vind persoonlijk dat deze kosten niet opwegen tegen het feit dat je naar de winkel moet, je boodschappen moet uitzoeken, in de rij staan en betalen en daarna weer naar huis moet. Bij Deen hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen vanaf €40,-. Zo kan het een stuk gemakkelijker en als ouder is dat natuurlijk ontzettend fijn. Natuurlijk blijven we altijd wel naar de supermarkt toegaan, maar in chaotische tijden is het zeker fijn om jezelf op deze manier wat rust en tijd te gunnen.

Wat is jouw ervaring met online boodschappen doen?

You Might Also Like

>