Review: Voel je happy met de Happy Harmony van Kruidvat

Als mama staan wij vaak 24/7 ‘aan’ en dat kost veel energie. Daarom is het extra belangrijk dat je tijd voor jezelf neemt. Optimaal genieten hoeft niet duur te zijn. Kruidvat bewijst dit met een nieuw product in de categorie Bad & Douche. Ik mocht de nieuwe douchegel met de naam Happy Harmony reviewen. Dit product maakt mij ook heel erg happy! Lees je mee?

Verpakking Happy Harmony Kruidvat

De verpakking van de douchegel ziet er ontzettend vrolijk uit! Je ziet gelijk dat het om een douchegel gaat en welke geuren je kunt verwachten. Sinaasappelbloesem en cederhout staan mooi weergegeven op de voorkant van het flesje. Dit maakt mij gelijk erg nieuwsgierig, ik ben namelijk een grote fan van de geur van citrusvruchten.

happy harmony kruidvat

Hoe ruikt de Happy Harmony?

Wauw, als je het flesje opent komt er gelijk een heerlijke geur vrij. Ik heb sowieso een zwak voor de geur van sinaasappel dus dit ruikt heel erg lekker. De geur doet mij heel erg denken aan de oranje Energising Collection van Rituals. Dit is namelijk ook één van mijn favorieten. Ik heb even gekeken in de ingrediënten lijst van de Rituals versie en daar zit toevallig ook cederhout in verwerkt. Wat een heerlijke budgetversie is de Happy Harmony. Zo kun je optimaal genieten voor een zacht prijsje!

Is het een fijne douchegel?

Natuurlijk heb ik de douchegel ook uitgeprobeerd. De douchegel heeft een fijne structuur en schuimt heel fijn als het in aanraking komt met warm water. De geur die tijdens het douchen vrij komt is ook heerlijk. Na het douchen voel ik mij helemaal fris én fruitig!

Hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding?

De Happy Harmony van Kruidvat bewijst dat een fijn product niet duur hoeft te zijn. Het is verkrijgbaar voor € 1,49 bij Kruidvat. Zo kan iedereen ontspannen tijdens het douchen zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft uit te geven.

Mijn conclusie van de Happy Harmony Kruidvat

De Happy Harmony van Kruidvat is een heerlijke douchegel en zeker een aanrader om in huis te hebben. De geur is vergelijkbaar met de Energising Collection van Rituals. De Happy Harmony is wat zachter qua geur, maar als je optimaal wilt genieten voor een fijn prijsje is dit zeker een fijn product! Wellicht een leuk cadeau voor een mama die wel een break kan gebruiken?

Disclaimer: dit artikel heb ik ontvangen van Kruidvat. In mijn artikelen ben ik echter altijd eerlijk over een bepaald product. De tekst en foto’s zijn geheel eigendom van Mommyhouse.nl en mogen enkel na overleg worden gebruikt.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like