Mommyhouse.nl

Informatieve mama- en lifestyleblog

Als ouder weet je waarschijnlijk als geen ander dat je nooit genoeg luiers hebt. Ik vind het zelf erg fijn om de luiers te kopen als ze in de aanbieding zijn of als er een leuke actie is. Ik heb voor mijn zoontje eigenlijk altijd Pampers gebruikt, maar de laatste tijd ben ik er achter gekomen dat er veel meer andere kwalitatieve merken zijn. Ik dit artikel vertel ik jullie meer over GhaZoo, een leuk merk dat ik heb ontdekt via Instagram. Ik vertel jullie er graag meer over.

GhaZoo?

Ik kende zelf het merk GhaZoo niet. Ik kwam het toevallig tegen op Instagram en was benieuwd. GhaZoo is tot stand gekomen door het gevoel van frustratie dat het kopen van luiers soms met zich mee kan brengen. Altijd maar op zoek naar de beste aanbiedingen omdat je het gevoel hebt dat je altijd teveel neerlegt. GhaZoo springt hierop in en kan je goede luiers aanbieden zonder dat jij je ergens aan hoeft te ergeren. Goedkope prijzen en automatische bezorgingen. Het resultaat? Tevreden ouders die blij zijn met GhaZoo in hun leven!

De voordelen van GhaZoo

Er zijn zoveel merken die luiers aanbieden, waarom nu GhaZoo? Ik vind het zelf erg belangrijk dat de luiers van goede kwaliteit zijn, ik ben al snel weg als blijkt dat je vaak lekkage kunt krijgen. Ik ben op zoek gegaan naar de voordelen van GhaZoo en vertel je ze hieronder allemaal:

 • Ze zijn van goede kwaliteit
 • Ze hebben een fijne pasvorm
 • Ze zijn lekker zacht..
 • Ze zien er modern uit met een leuke design
 • De materialen van de luiers zijn dermatologisch goedgekeurd
 • Je kunt een eigen luierplan maken
 • Je hoeft niet meer naar de winkel om de luiers te kopen, ze worden automatisch bezorgd
 • Als je kiest voor maat 2, dan heb je een handige plas indicator

Ohnee, de luiers zijn op..

Als je gebruik maakt van de luiers van GhaZoo hoef je nooit meer bang te zijn dat de luiers op zijn. Ze hebben namelijk een luierservice. Hoe gaaf is dat?! Je kunt op de website zelf aangeven welke service goed bij je past en vervolgens beslis je zelf wanneer de luiers automatisch worden bezorgd bij jou thuis. Wat super fijn is aan deze luierservice is dat er helemaal geen addertjes onder het gras zitten. Wil jij je service aanpassen of stoppen? Dan kun je dit zonder problemen snel regelen. Fijn die duidelijkheid, daar ben ik wel van!

Mommyhouse over  GhaZoo

Ik was natuurlijk erg benieuwd naar de luiers van GhaZoo dus mijn zoontje heeft gelijk de eerste nacht al een GhaZoo luier aangekregen. Mijn zoontje is overdag al zindelijk, maar in de nacht kan dit nog erg schommelen. De luiers die hij dan aanheeft moeten wel goed zijn, omdat de plasjes op deze leeftijd meestal wel wat groter zijn. We hebben de GhaZoo luiers geprobeerd en ik ben tevreden! Hij had in zijn luier geplast, maar deze heeft de test doorstaan: geen lekkage! Dit vind ik een erg belangrijk punt aan de luiers die ik gebruik. Daarnaast heeft de luier ook een zachte pasvorm en een super leuk design! Het enige wat ik persoonlijk nog mis zijn de luierbroekjes. Ik heb al een medewerker van GhaZoo gesproken en de luierbroekjes komen waarschijnlijk volgend jaar! Daar ben ik erg blij mee! Als je van plan was om deze luiers te gaan gebruiken, krijg je van mij groenlicht! Kwaliteit en betaalbaarheid komen bij dit merk samen.

 

Tagged:
 • You Might Also Like

  >