Mommyhouse.nl

Informatieve mama- en lifestyleblog

Review: Op vakantie of een dagje uit met Deryan Peuter Reisbedje

Als wij op vakantie gaan, dan wordt de sfeer tijdens deze dagen vaak bepaald door mijn peuter. Als hij blij is, zijn wij blij. Als hij er geen zin meer in heeft, dan kun je vaak als ouder lopen trekken wat je maar wilt, maar het heeft vaak geen zin. Bij Matheo, en waarschijnlijk veel andere peuters, komt dit vaak omdat hij moe is en even wil rusten. Maar hoe kun je dat het beste doen? Matheo vindt het helemaal niet fijn om in de buggy te slapen. Zijn benen kan hij nergens kwijt en ook ik heb moeite om hem te zien slapen met zijn nek in een ongemakkelijke positie. Eindelijk, beter laat dan nooit, heb ik hier een geweldige oplossing voor gevonden! Het DERYAN Travel Peuter Luxe reisbedje kwam namelijk op mijn pad en ik ben helemaal om. Ik heb namelijk al meerdere dagjes strand om deze reden moeten afzeggen en dat is dus straks helemaal niet meer nodig.

Yes, het is binnen!

Het reisbedje wordt in een nette doos bij mij thuis afgeleverd. Als ik de doos open, zie ik dat het reisbedje al netjes in een tas zit. Deze tas is smal, licht en neemt weinig ruimte in als je deze meeneemt op vakantie of in de auto. Dit vind ik zelf erg belangrijk, omdat ik geen zin heb om zware tassen mee rond te sjouwen als ik op vakantie ben of een dagje naar het strand ga. Het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Tijd om een kijkje te nemen

Als ik de tas open rits en het reisbedje eruit haal, schrik ik me even helemaal rot. In slechts enkele seconden floept er gewoon een heel bedje uit het kleine tasje. Wauw, wat een geweldige ruimte ontstaat er voor mijn kleine vent! Matheo heeft momenteel maat 98 en ik denk dat hij nog gemakkelijk enkele jaren met dit reisbedje kan doen. Als hij erin ligt is er nog voldoende ruimte voor speelgoed. Wat daarnaast ook erg fijn is, is dat er extra bescherming is tegen de zon en insecten.

reisbedje

Waarom is het Deryan reisbedje voor peuters zo handig?

Als je een vakantieliefhebber bent of graag dagjes uit gaat met je kinderen, zal dit item je leven een stuk gemakkelijker maken. Waarom? Hieronder lees je er meer over.

 • Het reisbedje is op te zetten in slechts twee seconden (pop-up systeem)
 • Het bedje weegt maar 2,4 kilogram
 • Het bescherm je kind tegen de zon
 • Het beschermt je kind tegen insecten (speciaal gaas)
 • Goed ventilerend
 • Het reisbedje zit in een hele handige tas
 • Er zit een zelfopblaasbaar luchtmatras bij (2,5 cm)
 • Je hoeft geen zware campingbed meer mee te sjouwen
 • Je kunt het uitbreiden met een windscreen
 • Je hebt altijd een schoon bedje bij je

reisbed

Waar en wanneer kun je het Deryan reisbedje gebruiken?

Ik heb het bedje momenteel enkele weken in bezit en ik heb het reisbedje al gebruikt in huis, in de achtertuin én bij oma en opa. Dit is een item die je eigenlijk altijd kunt gebruiken. Waar en wanneer kun je het reisbedje gebruiken?

 • Bij familie en vrienden
 • Op vakantie
 • Tijdens logeerpartijtjes
 • In de tuin
 • In huis
 • Dagjes uit naar het strand
 • Picknicken

Conclusie Deryan reisbedje

Ik ben erg enthousiast over het reisbedje van Deryan. Deryan heeft het reisbedje ook speciaal voor baby’s. Super handig, omdat je op deze manier altijd bescherming hebt tegen de zon en insecten. Of ik nu op vakantie ben, bij familie of op het strand, dit reisbedje geeft mij én mijn peuter rust en ontspanning. Ken jij dit reisbedje al?

reisbed

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Deryan. Dit zal echter niks veranderen aan mijn mening over een bepaalde dienst of product.

You Might Also Like

>