Review Zwitsal: mijn favoriete babyverzorgingsmerk

Als ik de geur van Zwitsal ruik, dan doet mij dit direct sterk denken aan de kraamweek van mijn oudste zoon. Tijdens mijn zwangerschap had ik veel Zwitsal producten in huis gehaald. Matheo werd geboren en dit was het moment om de producten daadwerkelijk te gebruiken. Mijn eerste kennismaking met de producten van Zwitsal was dan ook tijdens mijn kraamweek. Die zachte Zwitsal geur in combinatie met de geur van mijn baby was pure perfectie. Ik heb een leuk pakketje ontvangen met heerlijke Zwitsal producten en ik deel graag mijn ervaring.

De geur van Zwitsal

zwitsal producten

Dit zijn de producten die ik hebt ontvangen. Hieronder vertel ik je meer over de producten en deel ik mijn eigen ervaring.

Zwitsal Slaap zacht massage olie

Wat mij gelijk opvalt is dat de massage olie een heerlijke zachte lavendel geur heeft. Ik ben daar erg blij mee, omdat ik weet dat deze geur Marco erg rustig maakt. Ik heb ook een diffuser met lavendel olie en dit werkt ook altijd erg rustgevend bij hem. Kinderen vallen hierdoor echt sneller in slaap. De olie is mild, dermatologisch en hypoallergeen, hij smeert erg fijn uit. Wat ook erg prettig is, is dat de massage olie niet plakt.

massage olie zwitsal

Zwitsal Crème Zeep

De Creme zeep van Zwitsal houdt de huid van je baby soepel en zacht. Als ik de handjes van Marco even wil wassen, dan doe ik dat vaak met water alleen. Dit komt omdat ik voor mij en mijn man vaak gebruik maak van Dettol zeep, deze is wat sterker en droogt onze handen vaak uit. Voor Marco is deze creme zeep van Zwitsal dan ook een geweldige uitvinding. Zo kan ik zijn handjes wassen met een zeep zonder dat ze uitdrogen. De rijke voedingsstoffen in de crème zorgen er namelijk voor dat de vochtbalans op peil wordt gehouden.

Zwitsal Baby huidolie

Baby’s zijn gek op olie. Deze huidolie zorgt voor optimale bescherming voor het huidje van jouw kind. Ook deze olie plakt niet, ruikt lekker en zit in een hele handige fles. De olie is absorberend, dermatologisch getest en bevat vitamine E. Ook deze olie is fijn om te gebruiken voor een massage.

Zwitsal zonnecrème

Baby’s hebben een hele gevoelige huid. Een zonnecrème is dan ook zeker geen overbodige luxe. Deze zonnecrème kun je ook goed gebruiken als er sprake is van lichte bewolking. De crème verzorgt en bevat SPF 30. Het plakt niet, is waterproof en smeert fijn uit. Als je een vakantie op de planning hebt met de kleine, is dit een fijne zonnecrème om in gedachten te houden.

zwitsal zonnecreme

Ken jij deze producten van Zwitsal al?

mommyhouse.nl

Disclaimer: de producten waarover ik schrijf in dit artikel heb ik ontvangen. In mijn artikelen ben ik altijd oprecht en eerlijk over een bepaald product. De tekst en foto’s zijn echter geheel eigendom van Mommyhouse.nl en mogen enkel na overleg worden gebruikt.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like