De nieuwste Brugman: daar kan je op bouwen!

Brugman radiatorenfabriek met het jockeylogo is een bekende in de verwarmingswereld. Vooral in projectbouw levert het sanitair voor badkamers en toiletruimten. Het heeft een uitgebreide collectie van stijlen in paneelradiatoren. De collectie heeft namen zoals Casual, Centric, Mini, Classic, Bano en de E-collection, de elektrische verwarming.

Casual
De Casual serie biedt een universele radiator in verschillende types afhankelijk van de warmtebehoefte in een ruimte. Deze serie wordt in veel woningen toegepast en zijn voor wat betreft uiterlijk leverbaar in een strakke of geribbeld front en zijpanelen. Voor kleine ruimten is er de Compact 4 radiator bedoeld voor toilet en kleine badkamers. De radiatoren zijn veelal van staal, maar er zijn ook verzinkte versies.

Centric
De Brugman Centric serie biedt elegante radiatoren waarvan de Piano Centric en Piano Centric Verti voorzien zijn van een vlakke frontplaat met een ronde afwerking in plaats van een rechthoekige. Het geeft de radiator een designuiterlijk. In plaats van een vlakke frontplaat zijn er radiatoren met horizontale of verticale banen zoals de Verti serie. Alle Centric modellen hebben een midden aansluiting.

Mini staat voor smal
De Mini serie betreft geen kleine radiatoren, maar een speciale smalle horizontale radiator bestemd voor het plaatsen bij ramen en schuifpuien. Het zijn ranke designvolle radiatoren met een glad front. Er zijn in deze serie drie modellen; de mini compact, mini 1 en 2. De warmteopbrengst van deze radiatoren is uitstekend dankzij de horizontale waterkanalen.

Classic
De Classic radiator is een knipoog naar het verleden, maar met de huidige techniek van verwarmen. De geribbelde retro radiator is vooral bedoeld voor grote hoge ruimten. De radiator is verkrijgbaar in zowel standaard maten maar kan ook op een gewenste maat geleverd worden.

Bano
De Bano serie betreft de designradiator die vooral in badkamers worden gebruikt, maar ook prima geschikt zijn voor andere ruimtes. Ronde buizen kenmerken de radiator die in verschillende hoogten en breedten verkrijgbaar is. De radiator is er ook in een elektrische variant; de E-Bano.

Brugman geeft tien jaar garantie op alle radiatoren. Ze zijn kwalitatief afgewerkt met grondlak en standaard gepoederlakt. Het bedrijf doet dat al ruim vijftig jaar. Een perfecte verwarming voor de gehele woning.

Tagged:

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like