De Stokke Steps stoel: efficiënt én stijlvol

Stokke heeft meerdere kinderstoelen in het assortiment die de moeite waard zijn om in huis te halen. De kinderstoelen zijn handig én stijlvol. Een voorbeeld hiervan is de Steps Stoel van Stokke. Deze stoel van Stokke is een kinderstoel die je kunt gebruiken vanaf de geboorte van je baby. De wipstoel van Stokke kun je namelijk gemakkelijk vastklikken aan de Stokke Steps kinderstoel. In dit blogartikel geef ik je meer informatie over deze stoel en deel ik mijn eigen ervaring.

Samen aan tafel

Ik vind het als ouder erg belangrijk dat ik Marco vanaf het begin betrek bij de rest van het gezin. Omdat het ontbijt en avondeten bij ons draait om quality time, is het fijn als we onze newborn hier ook bij kunnen betrekken. De Stokke Steps Stoel in combinatie met de wipstoel van Stokke is hier zeer geschikt voor. De wipstoel is gemakkelijk vast te klikken aan de stoel waardoor je baby direct aan tafel kan meedoen met het gezin.

Stokke kinderstoelen

Snel én gemakkelijk

Als je graag een gemakkelijke kinderstoel in huis wil halen, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Deze kinderstoel van Stokke is namelijk gemakkelijk en snel in elkaar te zetten. De Stokke accessoires passende bij de leeftijd van je kind kun je vervolgens gemakkelijk vastklikken aan de stoel. Dit gaat ook in de praktijk érg gemakkelijk. Ik had zelf de wipstoel van Stokke al in huis en deze kon ik direct vastklikken aan de stoel. Wat ik zelf erg fijn vond, is dat de wipstoel aan de zijkant een groen/rood plaatje heeft. Is de stoel goed vastgeklikt, dan verschijnt hier de kleur groen. Indien de wipstoel niet goed is vastgezet, dan blijft het rode plaatje zichtbaar. Op deze manier kan het haast niet mis gaan!

kinderstoel
Een rood plaatje: zo zit de wipstoel niet goed vast
Zo zit de wipstoel goed vast aan de stoel

Stokke Steps Kinderstoel, wipstoel & babyset

De Stokke Steps kinderstoel past perfect bij de wipstoel, maar er is ook nog eens een babyset verkrijgbaar. Deze kun je gebruiken vanaf het moment dat je baby goed zelfstandig kan zitten. De babyset kun je combineren met een eetblad die je er los bij kunt bestellen. Persoonlijk is dit één van de redenen waarom de stoel bij mij in huis staat, de stoel gaat op deze manier namelijk een leven lang mee!

Oog voor comfort

De Stokke Steps Kinderstoel is voorzien van een fijne ronde zitting en leuning. Op deze manier krijgt jouw kind altijd maximale ergonomische ondersteuning. Jouw peuter kan altijd gemakkelijk zelf op de stoel komen, de voetsteun is namelijk gemakkelijk te verstellen. Een kinderstoel gebruiken wij niet alleen tijdens het eten, maar natuurlijk ook voor leuke peuteractiviteiten aan de eettafel. Comfort is daarom zeker een belangrijk punt.

stokke kinderstoel

Kies jouw lievelingskleur

De Stokke Steps Stoel is verkrijgbaar in meerdere moderne kleurtjes. Denk hierbij aan kleuren zoals Aqua Blue, Hazy Grey en Oak Natural. Voor elk gezin is er wel een geschikte kleur te vinden die goed past bij het interieur.

De Stokke Steps Stoel is zeker een aanrader voor ouders die graag willen investeren in een kinderstoel die jarenlang meegaat. Start met de kinderstoel inclusief wipstoel, ga daarna over naar de babyset en uiteindelijk kun je de stoel zelf nog jarenlang gebruiken. Lees op Mommyhouse.nl ook meer over de Clikk stoel van Stokke en de Tripp Trapp.

You Might Also Like

>