Review: StoriKid van Vtech & mijn ervaring

Thuis lees ik graag voor. Mijn zoontje is er gek op en kijkt er elke dag weer naar uit. Soms lukt het ons vanwege werk niet om een leuk verhaal voor te lezen voor het slapen gaan. Vtech heeft hier een geweldige oplossing voor gevonden: de Storikid. Vanaf het moment dat ik hoorde over de Storikid wilde ik deze graag reviewen. Het lijkt me namelijk ideaal om een speelgoed item te hebben die mijn zoontje de leukste verhalen kan vertellen als het mij zelf niet lukt. Storikid van Vtech is eigenlijk meer dan een ‘verhalenverteller’, je kunt er namelijk ook de leukste kinderliedjes en weetjes op afspelen. Heb jij met je kind een ‘persoonlijk’ liedje? Dan kun je zelfs een nummer inzingen! Wij zijn ontzettend benieuwd, lees je mee?!

Over Vtech StoriKid

De StoriKid van Vtech is een interactieve verhaaltjesverteller die ervoor zorgt dat jouw kleine zich geen enkele minuut zal vervelen. De meeste kinderen zullen het gebruiken voor het slapen gaan, maar je kunt het eigenlijk gebruiken op elk moment van de dag. Ook tijdens het spelen en eten zal de StoriKid jou én je kind goed kunnen vermaken. De StoriKid is daarnaast ook een mooi nachtlampje en projecteert zelfs afbeeldingen op de muur. Je kind kan dan tijdens het luisteren naar deze projecties kijken en rustig in slaap vallen. Er zit ook een handige USB-kabel en AC adapter bij die je kunt gebruiken.

storikid vtech met kind

Vtech StoriKid: waarom in huis halen?

Er zijn ontzettend veel redenen te noemen waarom de Vtech StoriKid een geweldig product is om in huis te halen. Allereerst is het goed om te weten dat dit speelgoed item in België is verkozen tot winnaar Speelgoed van het Jaar 2019. Dat belooft natuurlijk heel wat en ik kan je zeggen dat het helemaal terecht is.

kind spelen

Dit kan de StoriKid van Vtech:

  • Je kunt er verhalen en liedjes mee luisteren (hele leuke!)
  • Kent jouw kind inmiddels alle verhaaltjes en liedjes? dan kun je de Storikid aansluiten op je laptop om meer content te downloaden. Zo blijft de StoriKid altijd interessant.
  • Je kunt een timer instellen
  • Je beslist zelf hoeveel verhaaltjes en liedjes worden afgespeeld
  • De StoriKid heeft een handig nachtlampje, dit stelt vooral mijn zoontje gerust tijdens het slapen
  • Het volume van de StoriKid is gemakkelijk te regelen
  • En daarnaast ziet de Storikid er ook nog eens heel erg leuk uit!

Waar kun je de Storikid bestellen?

Ik begrijp het helemaal als je de Storikid in huis wilt halen. Bestel hier jouw eigen Storikid Vtech

VTech Preschool Storikid, Mijn verhaaltjes verteller roze - Projector

StoriKid van Vtech: onze ervaring

De StoriKid is leuk voor groot en klein. Mijn zoon (3,5) is nu helemaal gek op de StoriKid. In het begin trokken vooral de projecties op de muur zijn aandacht en vond hij het ontzettend leuk om hier naar te kijken en in slaap te vallen. Nu zingt hij ook tijdens het spelen vrolijk mee met de bekende liedjes en weet hij al precies hoe de StoriKid werkt. Dit vond ik zelf erg grappig om te zien, omdat ik aan het begin nog wel even goed op de doos moest kijken waar alle knopjes voor waren. Twijfel jij nog om de StoriKid in huis te halen? Dan zeg ik: doen! Je zal er geen spijt van krijgen;)!

Natuurlijk heeft Vtech veel ander leuk speelgoed, ken jij de volgende speelgoeditems al? Ken jij de Luca, KidiTalkie, Bobby en Blabla Blocks al?

Tagged:

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like