Maak jouw Stokke Tripp Trapp af met handige accessoires

De Tripp Trapp kinderstoel van Stokke is tegenwoordig één van de populairste kinderstoelen. Deze kinderstoel met Scandinavische design heeft als doel om jouw kind optimaal te ondersteunen bij zijn of haar ontwikkeling. Het is een geweldige manier om jouw kind te betrekken bij alles wat aan tafel gebeurd. Zo kan jouw kind comfortabel eten, gezellig knutselen aan tafel en helpen met bakken. De Tripp Trapp kinderstoel heb ik inmiddels in huis, maar ik kende de speciale accessoires voor deze kinderstoel nog niet. In dit artikel vertel ik je onder andere meer over de Tripp Trapp kussen en mijn ervaring hiermee.

Tripp Trapp kussen: kinderen, junior & volwassenen

Als je graag een kussen wilt voor de Tripp Trapp, dan is het goed om te weten dat je kunt kiezen uit meerdere kussens. Je hebt een Tripp Trapp kussen die geschikt is voor peuters en kleuters. De Tripp Trapp junior kussen is geschikt voor oudere kinderen en je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor de Tripp Trapp kussen die speciaal is gemaakt voor volwassenen. Op deze manier is het mogelijk om een leven lang gebruik te maken van de Tripp Trapp van Stokke.

Mijn ervaring met de Tripp Trapp kussen

Wat ik tijdens het bestellen al erg fijn vond, is dat er ontzettend veel kleuren en designs zijn waar je uit kunt kiezen. Dit is prettig, omdat je op deze manier altijd een kussen in huis haalt die past bij jouw interieur en wensen. Ik heb gekozen voor de grijze kleur met dessin. De kussen is gemakkelijk te bevestigen, binnen enkele minuten heeft de stoel al een andere look gekregen. De kussen voelt zacht aan en beschikt zelfs over een speciale coating zodat je de kussenset gemakkelijk kunt schoonvegen. Die coating werkt echt goed, want elk vlekje krijg je er gemakkelijk uit met een vochtig doekje. Heeft jouw kind er een kliederboel van gemaakt en wil je de kussen écht goed schoon hebben? Dan mag je deze ook gerust wassen in de wasmachine op 40 graden.

stokke kinderstoel

Tripp Trapp Storage

Een ander handig accessoire van de Tripp Trapp is de storage box. Deze handige box kun je gemakkelijk zonder gereedschap vastklikken aan de Tripp Trapp stoel. Hier ben ik ontzettend blij mee, met een kind heb je namelijk nooit genoeg ruimte om spulletjes in op te bergen. Je kunt hier spullen in opbergen die je voor een maaltijd nodig hebt, denk aan een slab en/of bestek. Als jouw kind ouder is, is dit ook een leuk plekje voor de tablet of leuke knutselspulletjes. Op deze manier heb je alles wat je nodig hebt altijd binnen handbereik.

stokke kinderstoel
Een fijn plekje voor knutsel- en tekenspullen die dagelijks worden gebruikt.
Je kunt er ook speelgoed in bewaren.

De accessoires van Stokke maken jouw Stokke Tripp Trapp helemaal af. Behalve de Tripp Trapp kussenset en storagebox zijn er natuurlijk meerdere accessoires waar je voor kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de Tripp Trapp Newborn Set of Tripp Trapp Baby Set. De accessoires zorgen voor net wat meer comfort en geven jouw Stokke producten een stijlvolle look. 

2 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like