Verwenmoment: alles over de Valentijnscollectie van Hunkemöller

Het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat het tijd is om even een momentje voor jezelf en je partner in te lassen. Kinderen vragen nu eenmaal veel energie en tijd waardoor jullie grotendeels van de week ‘mama’ en ‘papa’ zijn. Vergeet niet dat jullie ook partners zijn en dat je met een simpele datenight weer nieuwe energie in je relatie kan blazen. 14 februari is de dag van de liefde én het juiste moment om hier extra aandacht aan te besteden. Plan een avondje uit samen en haal items van de nieuwe Valentijnscollectie van Hunkemöller in thuis. De kinderen kunnen uit logeren zodat jullie even de tijd hebben voor elkaar. Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe Valentijnscollectie van Hunkemöller? Ik vertel je er alles over. Laat je inspireren!

Ga voor een romantische Baby Doll

Een baby doll is ideaal om je op en top vrouwelijk te voelen. De verleidelijke combinatie van kant en mesh zorgt voor een schitterend geheel. De schouderbandjes zijn te verstellen en het bestaat uit 100% polyamide. Uit ervaring kan ik je ook zeggen dat het niet handig is om zulke items in de droger te doen of te strijken. Dat gaat namelijk niet goed;)!

De mooiste rode items uit de Valentijnscollectie van Hunkemöller

Als we aan Valentijn denken, dan denken we gauw aan de kleur rood. In de Valentijnscollectie van Hunkemöller kun je veel mooie rode setjes ontdekken. Laat je inspireren door items die zeker de moeite waard zijn:

Brazilian Valentina, Rood Body met voorgevormde beugel Dayami, Rood

Brazilian Willow, Rood String Maya, Rood

Met andere kleuren verleiden

Met Valentijn hoef je niet altijd rood te dragen, ik vind persoonlijk dat ook andere kleuren erg romantisch kunnen zijn. Wil je weten wat ik bedoel? Hieronder laat ik je wat mooie items zien:

String Lilliana, Groen String Valentina, Zwart

Brazilian Ellie, Rood String Mila, Roze

In dit artikel heb ik je meer verteld over de Valentijnscollectie van Hunkemöller. Ik hoop je hiermee te hebben kunnen inspireren! Deze items zijn leuk voor Valentijn, maar ook zeker voor hierna. Mommyhouse.nl wenst jullie alvast een hele fijne Valentijnsdag! 

Februari, 14, Vakantie, Harten, Romantisch, Paren

You Might Also Like

>