Vtech Baby Praat & Leer Puppyvriendje – Mijn ervaring

VTech heeft weer wat leuks! Deze interactieve knuffel heet Bella en wilt jouw kind dolgraag van alles leren. Als je de knuffel aanzet, dan stelt de puppy zich gelijk voor. Er is aandacht voor tellen, emoties, letterklanken & Bella doet er alles aan om jouw kind te laten praten. Deze VTech Baby Praat & Leer Puppyvriendje is leerzaam én erg leuk! In deze blog vertel ik je alles over de interactieve puppy Bella. Lees je mee?

Wauw, ik sta versteld

Ik sta echt versteld van wat deze leuke puppyvriendje van VTech allemaal kan. Dit is niet zomaar een cadeautje, maar een echte investering in je kind. De interactieve puppy is bedoeld voor kinderen van 1 tot 5 jaar en mijn kinderen bevestigen dat dit inderdaad zo is. Marco is nu 8 maanden en staat versteld van de bewegingen en leuke liedjes van Bella. Matheo is nu 4 jaar en erg geïnteresseerd in de letterklanken & andere leerspelletjes van Bella. Dit betekent dat je kleine echt een hele tijd kan leren van Bella.

VTech Baby Praat & Leer Puppyvriendje

Aanmoediging tot praten

Wat mij direct opvalt, is dat de interactieve puppy veel vraagt. Ze vraagt of je zinnetjes en woordjes wilt nazeggen en dat is natuurlijk extra leuk. Ze heeft veel leuke verhaaltjes waarbij je zelf bepaalde woordjes moet zeggen. Bella verwerkt dan jouw gesproken woordje in haar verhaal. Echt heel erg leuk om te horen. Matheo kwam niet meer bij van het lachen! Als je iets tegen Bella zegt, dan zegt ze het namelijk op een hele grappige manier na. Lachen gegarandeerd!

VTech Baby Praat & Leer Puppyvriendje

Wat kan/doet Bella allemaal?

Bella kan echt ontzettend veel. Veel eigenschappen van Bella ben ik nog niet veel bij andere speelgoed items tegengekomen. Ik vind het bijvoorbeeld vrij uniek dat Bella veel aandacht heeft voor emoties. In veel verhaaltjes moet je als kind een blij, onrustig of verdrietig geluid maken. Dit geluid jeverwerkt Bella dan in een verhaaltje die bij deze emotie past. Echt een hele fijne manier om op deze manier aandacht te besteden aan emoties. Daarnaast is er aandacht voor:

  • Tellen (leuke telspelletjes, bijvoorbeeld 4 keer klappen in je handen, of 3 keer springen)
  • Letterklanken (Bella noemt een letter, een woord die begint met deze letter en laat horen wat de letterklank vervolgens is)
  • Dieren
  • Veel uitnodiging tot praten (nazeggen, zinnetjes invullen, vragen beantwoorden)
  • Liedjes zingen (Bella vraagt je ook haar liedjes te leren)
  • Stimuleert taalontwikkeling op een unieke manier

Bella kan ook heel leuk bewegen. Het hoofdje kan bewegen en ook haar oortjes dansen vrolijk mee.

Is jouw kind tussen de 1 en 5 jaar oud? Klik op de link om Bella de interactieve Puppy van VTech te bestellen. De knuffel kost 53,57, maar je moet het zien als een prachtige investering waar je kind minimaal  5 jaar plezier van zal hebben. Je raakt niet uitgekeken! Als moeder vond ik het zelfs erg leuk om mee te spelen en ik heb ontzettend lopen lachen om de reacties van Matheo & Marco. Bella is leuk én leerzaam!

Tagged:

2 COMMENTS

  1. Wat een leuke puppy
    Zou mijn zoontje van net 1 ook leuk vinden wat is eigenlijk de prijs hier van was meschien wel goed geweest als het bij je blog artikel stond is meschien een idee

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like