Winterjas kind: alles over warme én modieuze kinderjassen in 2020

De temperaturen worden buiten steeds lager en dat betekent voor ons als ouder dat we onze kinderen weer warm moeten inpakken. Een goede winterjas is gedurende deze periode erg belangrijk. Ik heb zelf gemerkt dat het niet gemakkelijk is om een goede winterjas te kopen. Ik wil namelijk een praktische winterjas die daarnaast óók nog eens modieus is. In dit artikel geef ik je handige tips om een goede winterjas te kiezen voor je kind, vertel ik over mijn eigen zoektocht en daarnaast geef ik je ook nog enkele handige tips om zelf een goede winterjas voor je kind in huis te halen.

Winterjas kind: waar let je op?

Als je op zoek gaat naar een goede winterjas, dan zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om in beeld te brengen wat voor soort model winterjas jouw voorkeur heeft. Ik vind het zelf erg belangrijk dat ik kies voor een winterjas waar mijn kind gemakkelijk en comfortabel in kan bewegen. Kinderen willen in de herfst namelijk het liefst heerlijk buiten spelen tussen de bladeren en in de winter straks lekker in de sneeuw. Hieronder heb ik enkele handige tips op een rijtje gezet:

  • Kies voor een jas met een capuchon, als het regent en/of sneeuwt kan deze gemakkelijk op worden gezet
  • Ga voor een model dat comfortabel is voor je kind, ze moeten lekker kunnen bewegen
  • Heb je een kind dat graag zelf invloed wil hebben op deze keuze? Laat ze dan de accessoires zelf uitkiezen. Zo kun jij gaan voor een kwalitatief én praktisch model
  • Ik vind het zelf handig om ook altijd een extra jas in huis te hebben. Koop daarom een goede winterjas van een kwalitatief merk en haal daarnaast ook een wat goedkopere jas als backup.

Winterjas kind: mijn eigen zoektocht

Meestal koop ik de winterjas van mijn kind pas echt in de winter. In de zomer heb je namelijk al gauw te maken met de winter sale waar vaak nog de wat dunnere jasjes blijven hangen. Zo’n winterjas kan dan erg warm en comfortabel lijken, maar misschien is deze uiteindelijk in de winter toch nog te dun als het daadwerkelijk vriest. Tijdens de herfst/wintermaanden begin ik al op tijd met het rond kijken op websites naar modellen en merken die mij aanspreken. Voor Matheo heb ik een mooie winterjas van het merk Blue Seven gescoord. Dit hippe merk heeft winterjassen die mooi én praktisch zijn en dat is precies wat ik als moeder voor mijn kind wil hebben. Ik ben heel erg blij met de donkerblauwe kleur in combinatie met de warme, groene voering. Een mooie hippe jas waar hij zeker in gezien mag worden!

winterjas kind warm winterjas kind met warme voering winterjas kind

Winterjas kind: leuke tips

Natuurlijk zijn er veel meer winterjassen deze winter te koop. Ik heb de leukste modellen voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Afbeeldingsresultaat voor smart girls rose blue seven

Deze lieve winterjas van Blue Seven heeft een hele schattige print, handige capuchon en drukknoopjes zodat de koude wind buiten blijft.

Afbeeldingsresultaat voor winterjas malien

Deze stoere winterjas van Name it is heerlijk warm én modieus.

B.NOSY B.Nosy jongens jas bright blue

Deze winterjas van B. Nosy heeft een schitterende kleur!

Quapi Winterjas REVERSIBLE Vinno (dark green/dark blue tekst) - QW19L2jbb

Wat daarnaast ook een leuke aanrader is, zijn de winterjassen van Quapi. Dit merk heeft gave winterjassen die je ook nog eens aan twee kanten kan dragen. Zo kun je met dezelfde jas meerdere looks creëren.  Super handig!

In dit artikel heb ik je meer verteld over het kiezen van een winterjas, mijn eigen keuze en wat inspiratie om zelf een leuke winterjas te kiezen voor jouw kind. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat onze kinderen een onvergetelijke én warme winter ervaren!;) Ben jij als moeder ook op zoek naar leuke items voor de herfst? Bekijk hier dan mijn herfstwishlist.

You Might Also Like

>