Mommyhouse.nl

Informatieve mama- en lifestyleblog

Wow, Mommy House is genomineerd voor de Liebster Award 2018

Bedankt Kim van Moeder Liefde!
Ik was bezig met het avondeten toen ik een bericht kreeg van Kim van Moeder Liefde. Als ik het berichtje open zie ik dat zij mij heeft genomineerd voor de Liebster Award. Wow! Super gaaf, hier ben ik heel erg blij mee! Voor de mensen die niet weten wat een Liebster Award is, heb ik een korte uitleg. De Liebster Award is een prijs voor beginnende bloggers waarvoor andere bloggers je kunnen nomineren. Je kunt je hier dus niet zelf voor opgeven. De genomineerde blog krijgt een momentje van fame zodat ook anderen kennis kunnen maken met de persoon achter het blog. Echt hartstikke leuk dus dat Kim benieuwd was naar mij. Zij schrijft dat ze mijn berichten met mooie inspiratie kamertjes vaak voorbij ziet komen en benieuwd is naar wie ik ben. Bedankt Kim voor de lieve nominatie!

Moeder Liefde
Kim is getrouwd en heeft een dochtertje. Op haar blog kun je lezen over haar ervaringen met het moederschap en opvoeding. Dit doet zij op een hele leuke manier. Ik heb je blogberichten met veel aandacht gelezen en vond je schrijfstijl geweldig. Super gaaf dat je zo nuchter bent richting anderen over je blog, maar je mag hier zeker trots op zijn! Ik ga je zeker volgen Kim?!

Tadaa, de redactie van mommyhouse.nl

Kim, wat ontzettend leuk dat je benieuwd bent naar de redactie van Mommy House! Ik ben sinds twee maanden begonnen met Mommy House en ik had nog niet helemaal het gevoel dat er al mensen zouden zijn die benieuwd waren naar mij. Wel super leuk en een eyeopener om mijn blog persoonlijker te maken. Dus hierbij wil ik mij graag voorstellen aan Kim (en aan alle anderen die meelezen:)).

Wie ben ik?

Ik ben Mariana, getrouwd met een geweldige man en samen hebben wij een zoontje van 19 maanden oud. Ik ben afgestudeerd als jurist en communicatie adviseur en dit werk heb ik ook een tijdje gedaan. Toen ik in april 2016 mijn zoontje kreeg gooide ik het roer om. Ik stond namelijk te popelen om voor mijzelf te beginnen als schrijver. Hier ging mijn hartje sneller van kloppen! Schrijven heb ik altijd al ontzettend leuk gevonden, heerlijk om je gedachten zo uit te kunnen drukken. Momenteel ben ik schrijver en daarnaast heb ik ervoor gekozen om een informatieve mamablog op te zetten: mommyhouse.nl. Een thuis voor alle lieve moeders die op zoek zijn naar informatie, ontspanning of steun. Hier kan en mag alles!

Mijn favoriete blog
Ik ben nog vrij nieuw in de wereld van het bloggen, een echte favoriete blog heb ik momenteel nog niet. Ik ben wel ‘licht verslaafd’ aan de blog van Judith van PinkPress.nl. Een ontzettende leuke vrouw met een interessante blog.

Vragen voor de genomineerden van Kim

Een onderdeel van deze nominatie is om de vragen voor de genomineerde bloggers te beantwoorden. Leuke vragen heb je bedacht Kim, hierbij mijn antwoorden:

 1. Waarom ben ik begonnen met bloggen?
  Ik ben begonnen met bloggen omdat ik mama’s en papa’s wil informeren over zaken die ik tijdens mijn eigen zwangerschap heb gemist. Denk bijvoorbeeld aan goede artikelen met tips om bijvoorbeeld een kinderstoel of babykamer te kiezen. Vooral als je voor de eerste keer zwanger bent komt er ontzettend veel informatie op je af. Het is fijn als je dan terecht kunt op een website waar je niet alleen producten aangesmeerd krijgt maar ook echt inhoudelijke zaken kunt lezen over bepaalde producten. Ik wil mijn lezers graag helpen bij het maken van een keuze of in ieder geval een stapje in de goede richting laten zetten.
 2. Wat is je ultieme doel wat je wil bereiken met je blog?
  Op dit moment zou ik graag anderen willen inspireren en informeren met de blogberichten en afbeeldingen die ik plaats. Een echt plan heb ik momenteel nog niet. Nu is het vooral nog erg leuk! De serieuze zaken komen later?!
 3. Wat is je doelgroep en wat voeg je toe aan blog-land?
  Ik richt mij momenteel vooral op moeders. Natuurlijk zijn vaders, opa’s en oma’s ook van harte welkom op mijn blog. Ik blog vooral over kinderzaken, dus hier zal de lezer ook wel geïnteresseerd in moeten zijn.
 4. Wordt je in ‘het echt’ (dagelijks leven) wel eens geconfronteerd met wat je geschreven hebt?
  Ik ben net sinds twee maanden begonnen met deze blog en ik moet eerlijk bekennen dat ik behalve mijn man en broers en zussen nog niemand heb verteld hierover. Het is ook zo plotseling gegaan. Voor dat ik het wist was ik eigenaresse van mommyhouse.nl en ben ik begonnen aan mijn eerste blog. Op dit moment ben ik er nog niet dagelijks mee bezig. Dit wil ik op een gegeven moment wel gaan doen.
 5. Hoe deel je je tijd in? Wanneer schrijf je voor je blogs?
  Ik ben vooral in de avonden bezig met het schrijven van een blogbericht. Als mijn zoontje heerlijk in bad geweest en onder de wol ligt kruip ik achter mijn laptop en ga ik op zoek naar inspiratie en ideeën voor mijn blog.

Mijn genomineerden voor de Liebster award: (waarschijnlijk zijn jullie niet allemaal nieuw, maar ik vind dat jullie blogs extra aandacht verdienen!
1. Essma van little-origin.nl omdat zij op een leuke inspirerende manier ervaringen met ons deelt. Ik ben benieuwd naar haar antwoorden op mijn vragen!
2. Jenny van huisgeluk.nl omdat zij altijd zulke prachtige foto’s met ons deelt
3. Mary-Lou van mamaloublogt.nl omdat zij op Instagram altijd mijn aandacht trekt met haar leuke foto’s
4. Redactie van blogmama.nl, omdat ze leuke en herkenbare blogs schrijft
5. Laura van Altijdmama.com omdat zij zo eerlijk is in haar blogs en nuchter schrijft. Heerlijk om te lezen!

Mijn vragen voor jullie:
1. Hoe ben je begonnen met bloggen?
2. Hoe combineer je het bloggen met het dagelijkse leven?
3. Heb jij goede tips voor andere bloggers?
4. Wat wil je bereiken met je blogberichten?
5. Hoe vaak blog jij?

De spelregels van de Liebster award.
1. Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog.
2. Zet een foto van de award op je blog
3. Beschrijf jouw favoriete blog.
4. Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert.
5. Nomineer minimaal 5 andere blogs die je volgt, uiteraard die ook nog maar net zijn begonnen (of weinig volgers hebben) om ze beter te leren kennen.
6. Kopieer deze regels in je eigen blogpost.
7. Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost.

Wow, Mommy House is genomineerd voor de Liebster Award 2018
5 (100%) 18 vote[s]
 • You Might Also Like

  >