Adverteren

Ik ben Mariana, een jonge mama van 28, getrouwd en moeder van Matheo (4) en Marco (10 maanden). Ik startte deze blog in 2017 als een creatieve manier om andere ouders te inspireren en informeren.

Van oorsprong ben ik afgestudeerd als HBO-jurist en communicatie adviseur, tegenwoordig werk ik als zelfstandige en heb ik mijn eigen schrijfbureau. Op deze blog kan ik mijn ei kwijt en de interactie met mijn volgers op Instagram vind ik helemaal geweldig!

Adverteren

Mommyhouse.nl is een feelgood mama- & lifestyle blog voor moderne moeders.

Hier geef ik veel informatie over het ouderschap, review ik producten en deel ik mijn ervaringen. Ook mijn kidsfood, de leukste fruit traktaties voor kinderen, zijn voor veel ouders reden om op mijn blog te komen. Sinds december 2020 is er een nieuwe rubriek geboren: Experts For Mommyhouse. Hier komen interessante gastblogs van experts die van meerwaarde zijn voor gezinnen.

Onderwerpen die aan bod komen op Mommyhouse.nl: 

Het gezinsleven, Baby & Kind, Food, Kidsfood, Interieur, Gadgets, Huishoudelijke zaken & Beauty. Allemaal zaken waar moeders mee te maken krijgen.

Op mijn blog komen maandelijks meer dan 10.000 unieke bezoekers en op Instagram heb ik meer dan 4.300 volgers. Hier moet je zijn als je de aandacht van moderne moeders wilt hebben.

Adverteren: wat is er allemaal mogelijk?

  • Advertorial op Mommyhouse.nl en/of mijn Instagram account
  • Een podium op mijn Expert For Mommyhouse.nl pagina. Heb je als bedrijf een expertise en wil je deze delen met enorm veel ouders? Dan moet je hier zijn.
  • Ambassadeurschap voor een merk
  • Social Media Exposure in de vorm van een foto of video
  • Reviews
  • Barterdeals (in overleg)

Heb je een ander tof idee voor een samenwerking? Stuur mij dan een mail zodat we kunnen overleggen.

Contact

info@mommyhouse.nl