Baby foto’s, hoeveel heb jij er al genomen?

Baby foto’s: mobiel vol

Na de geboorte van mijn zoontje heb ik mijn mobiel nooit zo vol gehad. Het maken van baby foto’s zorgde ervoor dat mijn mobiel binnen no time vol zat. Alles moest vastgelegd worden! Na 17 maanden maak ik me hier stiekem nog steeds schuldig aan. Ik vind het erg belangrijk dat ik mooi momenten vast heb gelegd. Het lijkt me leuk om deze foto’s samen te bekijken als mijn kind volwassen is.

Baby foto’s eerste momenten

Ik denk dat ik van elk eerste moment wel tientallen baby foto’s heb. En dat zijn er veel.. Het eerste badje, het eerste lachje, eerste keer klappen en noem maar op. Ik denk dat ik ergens toch gewoon bang ben om te vergeten hoe alles was. Ik zag laatst een video van een man die zijn dochter elke dag eventjes had gefilmd. Op haar achttiende verjaardag kreeg ze van haar vader een prachtige levensvideo cadeau. Dat zijn wel van die momenten die ik toch heel bijzonder vind.

Harde schijf

Ik heb de foto’s die ik heb gemaakt tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling op geslagen op een harde schijf. Dit vond ik namelijk zelf een stuk veiliger dan op de laptop. Ergens ben ik er toch wel bang voor dat ik de foto’s kwijt raak door een digitale crash.

Een beetje jaloers

Ik ben toch wel een beetje jaloers op de mensen die perfecte fotoboeken hebben gemaakt van hun kinderen. Prachtige baby foto’s die perfect zijn gesorteerd. Op de een of andere manier kan ik hier nooit de tijd voor vinden. De foto’s moeten uitgekozen worden, afgedrukt en vervolgens leuk worden ingedeeld. Je bevallingsverlof is hier een ideaal moment voor.

Hoe gaan jullie hier mee om? Bewaren jullie alles digitaal of zijn jullie al druk met het maken van fotoboeken?

Tagged:

You Might Also Like

>