Kidsfood: fruitspiesjes traktatie – 3 leuke combinaties (INSPIRATIE)

Fruitspiesjes zijn altijd een goed idee. Het is een verantwoorde lekkernij om te trakteren op school, maar het is ook erg leuk om het voor thuis klaar te maken. Voor tijdens een verjaardag of om zelf lekker gezond te snacken. Ik vind het heerlijk om met fruit en groente bezig te zijn en tijdens mijn zoektocht naar leuke fruit- en groente combinaties voor traktatiespiesjes kwam ik er achter dat er maar weinig écht leuke blogs zijn met inspirerende combinaties. Tadáá, ik ben de afgelopen maanden (en nog steeds) bezig geweest om de leukste combinaties te maken. In deze blog kun jij ze allemaal bekijken. Kijk je mee?

Fruit spiesjes ananas (traktatie + verjaardag tip)

Dit vind ik persoonlijk qua presentatie een ontzettende leuke traktatie. Deze fruitspiesjes ananas maak ik voor alle verjaardagen. Staat zo gezellig op een verjaardagstafel en daarnaast eet het ook lekker gemakkelijk. Qua combinaties kun je voor verschillende soorten fruit kiezen. hier heb ik geprobeerd om een extra vrolijke kleurcombinatie te maken. Je ziet hier druiven, kiwi, aardbei, meloen en watermeloen. Kies liever niet voor fruit dat snel verkleurd, zoals appel.

Fruitspiesjes met bosbessen en een watermeloen konijntje

Roodfruit ziet er altijd zo gezellig uit. Deze bosbessen fruitspies met watermeloen konijntje zal zeker in de smaak vallen. Leuk om te maken voor een verjaardag met Nijntje thema of als traktatie in de klas.

Fruitspiesjes Druiven met watermeloen ster

fruit stokjes verjaardag

Lekkere druiven met een top van watermeloen in de vorm van een ster. Ziet er uit als een magisch toverstafje. Kies qua kleur voor een combinatie voor een extra speels effect.

(Deze blog blijft altijd in beweging, nieuwe fruitspiesjes zijn constant in de maak en zullen hier worden toegevoegd)

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like