Ik krijg vaak vragen over tools en andere producten. Op deze linkpagina kun je gemakkelijk alle linkjes vinden van de tools die ik gebruik:

Fruit spiraal snijder

Spiraal Snijder voor Groente en Fruit - Spiral Cutter - Groentesnijder - Fruitsnijder - leuk voor bij het barbequen of gourmetten - 2 + 1 Gratis!

Deze groentespiraal gebruik ik vooral om mooie spiraal komkommer en wortel te maken voor mijn fruitbordjes. Het ziet er zo gezellig uit! Zie mijn instagrampagina voor meer inspiratie.

Kartelmes voor groente en fruit

Multifunctioneel Keuken Kartelmes - Gekartelde Dunschiller / Groentesnijder / Patatsnijder / Frietsnijder / Chipsmaker / Keukenmes / Aardappel Snijder

Als je mij volgt op Instagram, dan weet je dat ik een grote fan ben van de kartelmes. Deze kom je dan ook regelmatig tegen in de lunchbox inspiratie en fruitbordjes die ik maak. Het geef je fruit en groente direct een hele andere look zonder dat je hier extra handelingen voor hoeft te verrichten. Snel en leuk dus, ideaal om als mama in huis te hebben.

Bolletje en kartel mes voor fruit

Do I need to say more? Dit is prachtig! Bestel hier je eigen bolletje en kartel mes voor fruit, deze gebruik ik ook regelmatig.  Wil je weten wat je hier allemaal mee kan maken, dan is het zeker goed om mij even te volgen op instagram.

 

Mariana Mommyhouse

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like