Hoera, er is een baby geboren! – Creëer je eigen geboortekaartje

Als je baby is geboren, dan wil je dit het liefst van de daken schreeuwen. Aangezien je na de bevalling nog flink moet bijkomen, is het handiger om een geboortekaartje het werk te laten doen. Na de geboorte van Matheo en Marco hadden wij een professionele drukkerij ingeschakeld om een geboortekaart voor ons te maken. Dit was ontzettend duur en vaak konden we alleen maar kiezen uit standaard modellen. Zo jammer dat ik Kaartje2go.nl toen nog niet kende. Hier kun je namelijk gemakkelijk je eigen geboortekaartje creëren en personaliseren. Ben je ook benieuwd? Lees dan gauw verder!

Waarom sturen wij geboortekaartjes?

Een geboortekaartje is bedoeld om anderen te laten weten dat er een prachtige baby is geboren. Het is eigenlijk al een hele oude traditie en in Nederland is het niet meer dan normaal om een geboortekaart te ontvangen als iemand uit de familie, vriendenkring of van het werk een baby heeft gekregen. De geboortekaartjes zijn tegenwoordig leuker en persoonlijker dan ooit. De geboortekaartjes bevatten leuke foto’s en vrolijke gedichtjes zodat je aan iedereen kan laten weten dat de wereld een prachtige baby rijker is. Op jouw eigen manier.

Creëer je eigen geboortekaart: hoe gaat dat?

Op de website van Kaartje2go.nl kun je zelf een geboortekaart creëren. Dit heb ik natuurlijk uitgeprobeerd voor jullie en ik kan je zeggen: dit kan iedereen! Gemakkelijk en snel heb ik binnen no time een prachtige kaart kunnen ontwerpen. Kijk je mee?

Kies een geboortekaart

Je hebt hier al de optie om de kaart te bewerken en aan te geven hoeveel kaartje je wil bestellen. Wil je graag een voorbeeld zien van je kaartje, dan kan dit ook. Onder kaart bewerken zie je ‘gratis proefdruk’ staan. Klik hierop.

Personaliseer en creëer je eigen geboortekaart

Ga aan de slag met de voorkant en vul de gegevens aan de binnenkant in. Ga door tot je tevreden bent. De mogelijkheden zijn eindeloos. Even wat ideetjes voor jou op een rijtje

  • Voeg een gedichtje toe
  • Pas de lettertype aan of ga voor een andere kleur
  • Kies voor een andere achtergrondfoto
  • Voeg foto’s van je baby toe
  • Kies kaders
  • Voeg figuren toe, je kunt selecteren op geboorte om gerelateerde figuren te zien

En het is écht heel gemakkelijk, hier hoef je echt geen grafisch ontwerper voor te zijn.

Kies een formaat

Kies een papiersoort

Je kunt kiezen uit verschillende papiersoorten. Ga voor een glans laag, of juist voor mat. Zo kies je voor de afwerking die goed bij je past.

Klaar, een gratis proefdruk van je geboortekaart is onderweg!

En dat was het! Je hoeft alleen nog maar de verzendgegevens in te vullen en je proefdruk zal snel thuis op de mat vallen. Heb je de proefdruk bekeken en is alles naar wens? Dan kun je via je eigen account gemakkelijk een bestelling doen. Wil je iets aangepast hebben? Dan kan dat natuurlijk ook. Jij hebt de regie en bepaalt uiteindelijk hoe het kaartje gaat worden.

Leuk én gemakkelijk

Ik ben er verbaasd over hoe gemakkelijk het was om een eigen geboortekaart te maken. Daarnaast was het ook nog eens ontzettend leuk om te doen! Ik weet zeker dat er voor iedereen wel een leuke geboortekaart bij zit, je kunt namelijk kiezen uit maar liefst 3.000 geboortekaartjes(!). Ik vind het zelf erg fijn dat je gratis een proefdruk kan bestellen. Je hebt zo namelijk gelijk een goed beeld van je kaartje.

Wat een luxe!

Kaartje2go.nl doet er alles aan om het jou gemakkelijker te maken. Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes direct te verzenden naar de ontvanger, maar het kan ook als pakket verzonden worden naar je eigen adres. Je hebt de optie om te kiezen uit mooie gekleurde enveloppen en prachtige sluitzegels. Ook voor de duurzame ouders is dit zeker een goede keuze, hier heb je te maken met gerecyclede enveloppen en papiersoorten. De klant is koning en dat weten ze hier heel goed!

Het resultaat

Ik heb mijn proef geboortekaart ontworpen op maandagavond en dinsdagochtend viel het kaartje al bij mij op de mat. Nou verser van de pers kan bijna niet😉! Je bent nu zeker benieuwd naar het resultaat? Ik zal je niet langer meer laten wachten:

geboortekaartje mommyhouse.nl

geboortekaartje zelf ontwerpen

Prachtig he? Het is echt een heel mooi geboortekaartje geworden! De kaart voelt stevig en kwalitatief aan en de bedrukking is qua kleur ook schitterend. Jammer dat ik deze website bij de geboorte van Matheo en Marco niet kende. Gelukkig weet jij dit nu wel en kan je aan de slag met het creëren van je eigen geboortekaart! Ik weet voor de volgende keer wel waar ik moet zijn!;)

Mariana Mommyhouse

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like