Review: PAW Patrol Ultimate Police Cruiser: Stem & Win!

Taduuu, taduu, de Ultimate Police Cruiser van PAW Patrol komt eraan! Wat voor noodgeval er ook is, deze set heeft de voertuigen klaar staan voor elke reddingsoperatie. Vaar met de boot, vlieg met de helikopter of maak de vloer onveilig met de twee motoren: de fantasie van elke 4 tot 5 jarige slaat helemaal op hol. Ik vertel je er in deze blog alles over.

Leuk én leerzaam

Als je de Ultimate Police Cruiser van PAW Patrol in huis haalt, dan kan je kleuter spelen met maar liefst 5 voertuigen. De boot, de helikopter, de cruiser en maar liefst twee motoren kunnen gebruikt worden om de leukste reddingsoperaties na te spelen. Voor kinderen met broertjes en zusjes is dit natuurlijk éxtra leuk, samen spelen is namelijk nog nooit zo gemakkelijk geweest. Natuurlijk extra leuk voor papa en mama als zij zich zo kunnen vermaken. De cruiser is leerzaam omdat:

  • Kinderen leren zo gemakkelijk de voertuigen (boot, helikopter, cruiser, motor)
  • Goed voor de fantasie, ze kunnen de leukste reddingsoperaties naspelen
  • Dankzij de geluidseffecten kunnen kinderen zich zo uren vermaken

Actiespel voor iedereen

Met de De Ultimate Police Cruiser van PAW Patrol zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor actiespel. Wat kun je hier allemaal mee?

  • De twee motoren kun je uit de cruiser wegschieten
  • De helikopter beweegt met draaiende propellers uit de cruiser
  • De cruiser schiet pijltjes weg (3 pijtjes inbegrepen)
  • Inclusief leuke geluidseffecten

Dit allemaal zorgt ervoor dat je kind een geweldig actiegevoel kan ervaren tijdens het spelen. Ideaal voor Matheo, hij is helemaal gek op reddingsvoertuigen!

Tring, de postbode is er!

De Ultimate Police Cruiser van PAW Patrol wordt geleverd in een prachtige stevige doos. Er is ruimte voor meerdere pups, maar in deze set zit alleen Chase inbegrepen. Qua voertuigen is de maker erg gul geweest, alles zit erbij! Je kunt reddingsoperaties uitvoeren met de helikopter, de boot, de cruiser en zelfs twee motoren. Mijn zoontje is een fan van al deze voertuigen, dus helemaal leuk. De reddingsoperatie wordt nog realistischer dankzij de leuke geluidseffecten. En, hoe handig! De batterijen die je nodig hebt om de geluidseffecten te krijgen krijg je er ook bij. Je kind kan er gelijk mee spelen.

Review paw patrol ultimate police cruiser
Zo ontvang je de PAW Patrol Ultimate Police Cruiser

De Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020: stem & win!

Na mijn review begrijp ik helemaal dat de Ultimate Police Cruiser van PAW Patrol is genomineerd voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020!  Deze verkiezing bestaat al 40 jaar. Ik breng elk jaar mijn stem uit. Dit jaar stem ik in de categorie 4-5 jaar op deze gave cruiser van PAW Patrol! Stem jij ook mee?

De officiële pagina van dé verkiezing speelgoed

Tot en met 1 november 2020 kan ook jij je stem uitbrengen. Stem hier op het genomineerde speelgoed en weet je wat extra leuk is? Je kunt door te stemmen ook hele leuke prijzen winnen!

Veel stemplezier!

mommyhouse.nl

Tagged:

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like