Speelgoed

Review VTech Switch & Go Dino’s Fire – Maak kennis met Blaze T-Rex

Ken jij de stoere Switch & Go Dino’s van VTech al? Deze dino’s kun je snel en gemakkelijk transformeren naar een snelle auto. Dat is dubbel plezier! De aanbevolen leeftijd van deze dino is 4 tot 12 jaar. Wij mochten de nieuwe Blaze T-Rex reviewen. Lees je mee? Bestel hier jouw eigen Blaze T-Rex

Blaze T-Rex VTech

De Switch & Go Dino’s zitten in een mooie stevige verpakking. Hier bleef Blaze niet lang in zitten. Matheo wilde het direct uitpakken en gelijk heeft hij: het ziet er super gaaf uit. Blaze T-Rex heeft een modern en duurzaam design en een lichtprojectie die je kunt activeren.

Maak kennis met Blaze T-Rex – VTech Switch & Go Dino’s

Spelend leren

Blaze T-Rex van Vtech kan meer dan je denkt. In totaal kan de dino meer dan 30 zinnen en geluiden maken waardoor je kind nóg meer speelplezier heeft. Wat deze leuke dino bijzonder maakt, is dat er een lichtprojectie aanwezig is. Deze kun je gemakkelijk activeren met de actie-toets. Dat zorgt voor een spectaculair gezicht. Als je de dino/auto beweegt, dan hoor je hele mooie geluidseffecten. Dit geeft een extra realistisch effect. Wat voor mij als mama in ieder geval erg fijn is, is dat je de volume gemakkelijk kunt regelen. Zo hoef je niet de hele tijd te luisteren naar harde race- en dinogeluiden. Erg fijn;)! Daarnaast is het goed om te weten dat je maar  één AA batterij nodig hebt voor dit item en dat de aanbevolen leeftijd van 4 tot 12 jaar is.

Verzamel ze allemaal

Al met al is Blaze T-Rex een mooie aanvulling op Matheo’s speelgoed. Matheo is gek op dino’s en auto’s, dus deze combinatie is helemaal fantastisch. Hij wees mij al op het feit dat er een hele Switch & Go serie bestaat die je kunt verzamelen;)!

VTech Switch & Go Dino's Jaxx T-Rex - Speelgoed DinosaurusVTech Switch & Go Dino's Lonn Pteranodon - Speelgoed DinosaurusVTech Switch & Go Dino's Roxx Triceratops - Speelgoed DinosaurusVTech Switch & Go Dino's Scott Spinosaurus - Speelgoed Dinosaurus

Tagged:

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like