Review: Vtech Babypop Bobby mag mee in ons blauwe bad

Wauw, Babypop Bobby van Vtech is zó ontzettend leuk. Bobby is geschikt voor jongens en meisjes van 1 tot 8 jaar en is voorzien van een handige watersensor. Babypop Bobby is dan ook een hele slimme pop die precies weet wanneer hij in het water zit. Mijn zoon hecht veel waarde aan zijn badtijd. Hij heeft dan ook veel badspeelgoed en badkleurtjes zodat hij badtijd nóg leuker kan maken. Voor deze keer maakten wij een knalblauwe bad klaar en was het feest: Bobby mag namelijk mee! In dit blogartikel lees je onze review van Vtech Babypop Bobby.

Wie is babypop Bobby van VTech?

Babypop Bobby behoort tot de Little love Familie. Dit is een poppenreeks van VTech met poppen die allemaal iets eigens hebben. Babypop Bobby is erg uniek, je kunt er namelijk mee in bad gaan. Bobby heeft een mama en een papa stand, waardoor het geschikt is voor je dochter én zoon. Ik moet eerlijk zeggen dat ik voor mijn zoontje nog nooit eerder een pop heb gekocht, dus ook ik was erg benieuwd hoe hij zou reageren op Bobby.

vtech bobby vtech bobby

Hoe ontvang je Babypop Bobby?

Bobby ontvang je in een mooie kleurrijke verpakking van VTech. Je kunt door de doorzichtige verpakking vrolijke Bobby al zien zitten. Je krijgt de babypop inclusief drie losse accessoires. Er zit een onderbroekje, badcape en douchekop bij om de rollenspelen extra te stimuleren. Toen mijn zoontje Bobby voor het eerst zag, reageerde hij een beetje verward. ‘Wat is dat, is dat voor mij?’. Ik heb hem uitgelegd dat babypop Bobby eens wilde weten hoe het bij ons in huis aan toe ging en dat hij ook mee in bad mocht. Dit vond hij natuurlijk wel erg leuk! Hij vond de accessoires die erg bij zaten erg interessant. Hij wilde eigenlijk al direct de douchekop uitproberen. Wat ik zelf erg leuk vond, was dat mijn zoontje direct deze accessoires kon koppelen aan hoe het bij ons in de praktijk gaat. ‘Mam, ik heb ook zo’n handdoek en onderbroekje’. Babypop Bobby kreeg op deze manier een warm welkom.

vtech bobbyvtech bobby

Waarom is Bobby zo interessant voor je kind?

Bobby draagt een steentje bij aan de ontwikkeling van je kind. Bobby zorgt er namelijk voor dat je kind leert omgaan met rollenspellen, emoties, liedjes en de stappen die horen bij het dagelijkse leven. Deze leuke babypop kan zelfs meer dan 30 geluiden, zinnetjes en liedjes opnoemen die je kind door de vele herhaling al snel goed leert herkennen. Mijn zoontje begon al snel te babbelen met de pop en dat betekent dat de pop ook de fantasie van je kind kan stimuleren. Hieronder kun je nog eens op een rijtje vinden waarom deze babypop van meerwaarde kan zijn voor je kind:

 • Je kind leert omgaan met emoties
  De pop kent veel lieve zinnetjes zoals ‘Ik vind je lief!’ of ‘Haha, dat kriebelt’
 • Je kind leert liedjes
  Babypop Bobby kan drie verschillende liedjes zingen
 • Je kind leert omgaan met rollenspellen
  De pop stelt je kind vragen en ik merk bij mijn eigen zoon dat hij hier inderdaad direct op ging antwoorden.
 • Je kind leert meer over de dagindeling van het dagelijkse leven
  Je kind gaat het leuker vinden om in bad te gaan dankzij Bobby.

Bobby mag mee in bad: onze ervaring

Zoals je hier voor kon lezen, is Bobby geschikt om mee te nemen in bad. Mijn zoontje kon dan eigenlijk niet wachten tot badtijd, waardoor wij hebben besloten om eerder in bad te gaan. We hebben een knalblauwe bad klaargemaakt en Bobby mocht mee. Al snel bleek dat mijn zoontje grote fan was van de bijgeleverde speciale douchekop. De douchekop kun je vullen door het onder water te dompelen en de tijd daarna staat gegarandeerd voor waterplezier! Het kwartiertje hierna was vol lachen, sproeien en spetteren! De pop zelf heeft een vrolijk gezichtje en is ook in het water duidelijk te horen als je op zijn buikje drukt. De volgende bevindingen hebben wij gedaan tijdens het badderen:

Bobby spreekt duidelijk

In het water geen last gehad van technische problemen, het knopje op de buik werkt efficiënt

De bijgeleverde accessoires zijn handig én leuk

Bobby ziet er vrolijk uit en zegt vrolijke zinnetjes

Bobby is erg leerzaam: toont emoties, zingt liedjes en maakt badtijd leuk

vtech bobby vtech bobby

Toen mijn zoontje en Bobby klaar waren met het badderen, was het tijd om uit bad te stappen. Mijn kleine vent kreeg een grote badcape om én ook Bobby kreeg zijn eigen badcape. Toen mijn zoontje weer fris en fruitig in bed lag om te gaan slapen riep hij mij bij zich. Toen ik ging kijken wat er was, zei mijn zoontje ‘Mag ik morgen weer met de douchekop en Bobby in bad spelen?’ Nou, wat mij betreft is deze review dan helemaal geslaagd. Bobby van Vtech hoort er hier al helemaal bij!

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vtech. Dit zal echter niks veranderen aan mijn mening over een bepaalde dienst of product.

Tagged:

You Might Also Like

>