Review: Vliegen met Toet Toet Auto Harvey Helikopter

Wij zijn thuis grote fan van voertuigen en deze week mochten wij een nieuw item toevoegen aan de verzameling: Harvey Helikopter! Deze leuke speelfiguur behoort tot de Toet Toet Auto’s van Vtech en is wat ons betreft een geweldige aanvulling. Wij hebben Harvey eens onder de loep genomen en delen onze ervaring graag met jullie.

Harvey Helikopter: Yes, hij is binnen!

Harvey zit in een mooie strakke verpakking. Je ziet Harvey direct in de doos liggen en hebt de mogelijkheid om hem uit te proberen door op de knop te drukken. Mijn zoontje doet dit dan ook direct enthousiast. Op de verpakking kun je lezen dat de auto geschikt is voor kinderen van circa 1 tot 5 jaar. Mijn zoontje is bijna drie jaar oud en is helemaal gek op deze leuke auto’s. Er zijn andere speelsets van Vtech verkrijgbaar waar Harvey Helikopter ook bij gebruikt kan worden, de helikopter herkent deze sensors namelijk ook. De helikopter werkt op 2 AAA batterijen die inbegrepen zijn en de voertuig heeft een perfecte formaat voor kinderhanden (13 x 10 x 7 cm). Harvey is behalve heel leuk, ook erg leerzaam. Harvey Helikopter is goed voor:

  • Fantasierijk spelen
  • Voor de zintuiglijke ontwikkeling
  • Voor de motorische vaardigheden

toet toet auto harvey

Harvey Helikopter is leerzaam én leuk

Harvey Helikopter kan drie liedjes zingen en zegt daarnaast ook veel leuke zinnen. De Helikopter van Vtech heeft een vrolijke en enthousiaste stem en dat zorgt er al gauw voor dat kinderen gaan meepraten. Op deze manier leren ze woorden, zinnen en krijgen ze zelfs simpele verkeersregels door. Harvey heeft aan de zijkant ook een actie-toets waardoor de propeller gaat draaien. Hierbij hoor je ook een echte zoemende helikoptergeluid. Mijn zoontje herkent het geluid meteen en doet vrolijk mee. Ik vind dat Harvey ook een vrolijke uitstraling heeft dankzij het vrolijke gezichtje en de felle kleuren die er zijn gebruikt voor dit speelfiguur.

toet toet auto harvey

Harvey hoort er helemaal bij

Mijn zoontje is zó gek op Harvey, dat hij zijn knuffel zelfs heeft omgeruild. Harvey mocht mee slapen!:)

toet toet auto harvey

Over Vtech

Vtech gelooft erin dat spelen het fundament is voor de ontwikkeling van je kind. Omdat wij hier als gezin helemaal achterstaan, vind ik het ook belangrijk om jullie wat meer informatie te geven over dit internationaal speelgoedconcern. Vtech houdt zich bezig met het ontwikkelen van praktische en innovatieve producten die kinderen helpen bij de ontwikkeling en daarnaast de creativiteit stimuleren. Dat ze niet stil staan, blijkt uit het aantal nieuwe producten dat er jaarlijks bijkomen. Net zoals Harvey, komen er elke jaar weer veel nieuwe producten bij. Vtech is al vaak genomineerd geweest voor Speelgoed van het Jaar en ze hebben ook meerdere prijzen in de wacht gesleept. Omdat Vtech het belangrijk vindt dat speelgoed goed aansluit bij de beleving van jouw kind en wat hij/of zij op school leert, kun je erop vertrouwen dat speelgoed van Vtech een verantwoorde keuze is.

Misschien ook interessant?

 

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vtech. Dit zal echter niks veranderen aan mijn mening over een bepaalde dienst of product.

You Might Also Like

>