Geen bad in huis? Een oplossing voor uren badplezier!

Kinderen vinden het te gek om urenlang in bad te spelen. Zelfs de allerkleinsten nemen graag een ontspannende bad. Heb jij geen bad in huis? Dan hoef je niet meer te treuren. Stokke komt namelijk al deze balende ouders tegemoet met een geweldig badje. Het opvouwbare Stokke Flexi Bath is een echte aanwinst in huis. Dit badje is flexibel maar eenmaal uitgeklapt biedt het badje je alle stevigheid die je nodig hebt. Dit Flexi Badje van Stokke heeft zelfs meerdere awards voor het uniek ruimtebesparende design ontvangen en ik snap het helemaal! In dit blogartikel lees je meer over dit badje van Stokke en mijn persoonlijke ervaring.

flexi bath stokke

Flexi Bath Stokke voor kleine én grote kinderen

Ik heb een baby van 12 weken én een kleuter van 4 jaar. Beide kinderen hebben de afgelopen periode in dit badje van Stokke gezeten. Dit badje biedt je de stevigheid van een ‘normaal’ badje en neemt tegelijkertijd bijna geen ruimte in. In slechts een enkele beweging is het badje uit te klappen en klaar om te gebruiken.

Het water is nooit te warm: een speciale stop met warmtesensor

Wat super handig is aan het badje, is dat het water nooit te warm zal zijn. Het badje beschikt namelijk over een stop met warmtesensor. De zwarte stop verkleurt direct rood als het water te warm is. Het is wel goed om te weten dat deze warmtesensor geen thermometer is. Bij de kleinste baby’s is het belangrijk om toch een kwalitatieve badthermometer te gebruiken.

badje van stokke

Uitglijden? Niet met dit badje

Als je een peuter of kleuter in het badje laat spelen, dan wil je dit wel doen met een gerust gevoel. Ik ben zelf altijd heel erg bang dat Matheo per ongeluk uitglijdt tijdens het in en uit bad stappen. Met dit badje hoeft dit niet meer, het badje heeft een anti-slip bodem.

Stokke Flexi Bath: alles wat je moet weten

Hieronder lees je nogmaals op een rijtje alle informatie die je over dit badje moet weten:

 • Een lichtgewicht badje dat opvouwbaar is
 • Anti-slip bodem
 • Het badje heeft een stop zodat het water er gemakkelijk uit kan lopen
 • De stop beschikt over een warmtesensor
 • Het badje heeft meerdere awards gewonnen voor het ruimtebesparende design
 • Je kunt ook een newborn support kopen zodat je new born extra comfortabel in bad kan
 • Het badje is te verkrijgen in twee formaten

stokke bad

Afgelopen maand veel gebruikt

Ook als je zoals mij wél een bad hebt in huis, is deze flexi bath van Stokke erg handig. Ik heb het badje nu circa een maandje in huis en het is in één woord: ideaal! Ik gebruik het om Marco (12 weken) in bad te doen en ook Matheo van 4 jaar speelt er met plezier in. Tijdens de warme dagen heeft het badje zelfs in de tuin gestaan en ik heb er speelgoed en babykleertjes in gewassen. Dit is het toppunt van een multifunctioneel product. Ik ben niet vaak zo razend enthousiast over een product, maar dit badje moet je hebben!

Inspiratie: zo kun je het badje gebruiken

In dit artikel heb je gelezen dat ik het badje van Stokke op verschillende manieren gebruik. Hieronder nog even op een rijtje ter inspiratie:

 • Een handig badje voor bij opa en oma (neemt geen ruimte in en weegt niks)
 • Geen bad in huis? Nu wel;)
 • Warm weer? Gemakkelijk badje om even in de tuin met water te spelen
 • De baby wassen in dit badje
 • Een peuter/kleuter wassen in bad
 • Handig badje om kleertjes in te wassen
 • Handig badje om speelgoed in te wassen

Zoals je kunt lezen is dit badje een grote aanwinst voor elk gezin! Wij gaan er zeker weten nog veel gebruik van maken.

Disclaimer:
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Stokke. Mijn mening is echter niet te koop, dus jullie ontvangen altijd een eerlijke review.

Tagged:

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You Might Also Like